Εχθές το βράδυ έγινε αυτό που πολλοί από τους φανατικούς τηλεθεατές του Survivor εύχονταν να γίνει εδώ και πολύ καιρό - από την εποχή που στο τηλεοπτικό ρεάλιτι του ΣΚΑΙ συμμετείχε ακόμα ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Λάμπρος Χούτος. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που κάποτε έκανε το λάθος να θέσει υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Αγγελόπουλο προς αποχώρηση, έφυγε από το Survivor.

Aπό εκείνη την εποχή βέβαια έχει περάσει πολύς καιρός και έχουν μεσολαβήσει πολλά, ένα εκ των οποίων είναι και το γεγονός ότι η Ευρυδική και ο Ντάνος τα έχουν πλέον βρει μεταξύ τους, έχουν γίνει φίλοι, κι ίσως και κάτι περισσότερο, με εκείνον να δείχνει πως όχι μόνο δεν της κρατάει κακία αλλά την υποστήριζει και όσο περισσότερο μπορεί με κάθε ευκαίρια.

Κάποιοι κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα κινηματογραφικών διαστάσεων και η χθεσινή αποχώρηση της αθλητικογράφου του ΣΚΑΙ τους έδωσε ακόμα περισσότερα επιχειρήματα για να στηρίξουν την θεωρία τους.

Αφού ανακοινώθηκε η αποχώρηση της από τον Σάκη Τανιμανίδη κι αφού η ίδια είπε δύο λόγια στο κοινό, αγκάλιασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο και του ζήτησε ακόμα μία φορά συγγνώμη για τη συμπεριφορά της. Πριν τη συγγνώμη όμως ακούγεται μεταξύ τους ένας ψίθυρος τον οποίο οι χρήστες του Twitter προσπαθούν να αποδικωποιήσουν από εχθές. Τι είπε ο Ντάνος στο αυτί της Ευρυδικής κι εκείνη άρχισε πάλι να κλαίει;

Αν ακούσεις προσεκτικά το ηχητικό απόσπασμα ακούγεται κάτι σαν «Σε αγαπώ», αν και δεν είναι ξεκάθαρο ποια από τις δύο φωνές το λέει πρώτη. 

Όπως και να χει το πάρτυ για τους δυο τους στο Twitter συνεχίζεται.

 

TAGS