Είναι μία περσόνα, διότι μόνο έτσι μπορείς να τον χαρακτηρίσεις, πολυσχιδής και ιδιαίτερη. Ηθοποιός, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός, έχει ζήσει αυτό που λέμε μία «γεμάτη» ζωή. Οι ιστορίες με τα ταξίδια του και τις γνωριμίες του με μερικούς από τους πιο διάσημους και σημαντικούς ανθρώπους του πλανήτη, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να γοητεύουν, ενώ ο ίδιος, τελικά παραδέχεται ότι προσπάθησε με νύχια και με δόντια να αποφύγει το σεξ, τα ναρκωτικά και το rock ‘n roll, που τον κυνηγούσαν σε κάθε του βήμα, φορώντας πάντα την Ιβ Σεντ Λορέντ καμπαρντίνα του και αποχωρώντας. 

Οι ιστορίες με τα ταξίδια του και τις γνωριμίες του με μερικούς από τους πιο διάσημους και σημαντικούς ανθρώπους του πλανήτη, συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να γοητεύουν, ενώ ο ίδιος, τελικά παραδέχεται ότι προσπάθησε με νύχια και με δόντια να αποφύγει το σεξ, τα ναρκωτικά και το rock ‘n roll, που τον κυνηγούσαν σε κάθε του βήμα, φορώντας πάντα την Ιβ Σεντ Λορέντ καμπαρντίνα του και αποχωρώντας. 

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας σε κάθε του εμφάνιση προκαλεί το ενδιαφέρον, ακόμα και όταν αυτά που έχει να πει τα έχουμε ξανακούσει. Αυτή τη φορά, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο.

Από τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά και το εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας του πατέρα του στη Θηβών, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του όταν αυτός ήταν 15 ετών και φυσικά την ξέφρενη ζωή στη Νέα Υόρκη αλλά και τον γάμο του έπειτα από έναν μεγάλο έρωτα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας ήταν για μία ακόμη φορά απολαυστικός, και πήγε τη συζήτηση σε άλλο… γκεστάλτ (σ.σ επεισόδιο των Απαράδεκτων). 

Kεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS