'Εναν χρόνο γάμου συμπλήρωσε ο σχεδιαστής Marc Jacobs με τον σύντροφό του Charly Defrancesco, μόνο που λόγω καραντίνας δεν μπορούσαν να είναι μαζί. 

Έτσι ο σχεδιαστής αποφάσισε να γιορτάσει με τον αγαπημένο του διαδικτυακά και να μοιραστεί το χαριτωμένο στιγμιότυπο με τους εκατομμύρια ακολούθους τους στο ίνσταγκραμ. 

Όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος στα σόσιαλ μίντια το ζευγάρι είχε καταψύξει ένα τμήμα της τούρτας του έκοψε πέρισυ στον γάμο του, έτσι ώστε να την καταναλώσει στην επέτειο του. Έτσι ο σχεδιάστης έστειλε ένα κομμάτι στον Defrancesco και κράτησε ένα για τον εαυτό του. Έκοψε δύο κομμάτια και τα έφαγαν παρέα συντροφιά με όλους τους φίλους τους στο ίνσταγκραμ.

Για την ιστορία να πούμε ότι το ζευγάρια παντρεύτηκε πριν από έναν χρόνο στη Νέα Υόρκη, μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Στην τελετή έδωσαν το παρών διάσημα μοντέλα, ανάμεσ  τους η Naomi Campbell, η Bella και η Gigi Hadid και η Emily Ratajkowski, αλλά και ηθοποιοί όπως οι Justin Theroux, Bette Middler και Chloe Sevingny. Μετά το γάμο είχε ακολούθήσει δεξίωση στο εστιατόριο «The Grill» στο Μανχάταν.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο σχεδιαστής στο ίνσταγκραμ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS