Είναι μία από τις διάσημες Ελληνίδες που παραμένει εξαιρετικά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αντίθετα με άλλες συναδέλφους της που αγαπούν περισσότερο το ίνσταγκραμ, η Καίτη Γαρμπή προτιμά να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Twitter. 

Η γνωστή τραγουδίστα έχει αποδείξει πολλές φορές ότι παρακολουθεί στενά όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία και ότι έχει πάντα άποψη, την οποία δεν διστάζει να εκφράσει. 

Αυτή τη φορά η Καίτη Γάρμπη μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, λέγοντας πως αδυνατεί να καταλάβει πως μία γυναίκα μπορεί να φτάσει στο σημείο να κάνει κάτι τόσο φρικτό σε μία άλλη γυναίκα για το χαρίτι ενός άντρα. 

Συγκεκριμένα, η Καίτη Γαρμπή έγραψε:

«Δεν σταματά να εκπλήσσει δυσάρεστα το ανθρώπινο είδος. Τι είδους 'γυναίκα' θα έκανε τέτοιο ανεπανόρθωτο κακό σε μια άλλη γυναίκα για έναν άντρα; Ωστόσο, μπορεί τώρα το πρόσωπο της Ιωαννας να κρύβεται πίσω από μια μάσκα, ομως η δύναμη της ψυχής της είναι ολοφάνερη στα μάτια της!».

Για την ιστορία να πούμε ότι η δίκη για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μόλις ξεκίνησε, αλλά χωρίς την κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα, η οποία επέλεξε να απέχει σε μία ακόμα ένδειξη δείλιας και ψυχρότητας κάτι που σχολίασε και το ίδιο το θύμα σε σχετικές της δηλώσεις. 

Δείτε το tweet της Καίτης Γαρμπή:

 

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS