Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς, στο πρόσφατο παρελθόν είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί μέσω της διαδικασίας της υιοθεσίας. Σε συνέντευξη που έδωσε στο The 2night show, αποκάλυψε πως είναι αποφασισμένος να γίνει πατέρας και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία ενός παιδιού.

 

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του φίλου του και πρώην συνεργάτη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει ένα παιδί και πως ακριβώς έχει κινηθεί για να το πραγματοποιήσει.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε με ειλικρίνεια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να γνωρίζει ποιες είναι οι απαιτήσεις και οι προϋποθέσεις για μια υιοθεσία.

 

«Έχει μεγάλη διαδικασία το πρακτικό της υπόθεσης, αυτή η χαρτούρα. Έκανα τα ραντεβού για να μάθω τι χρειάζεται και μπορώ να καταλάβω κάποιον που δεν θα φτάσει μέχρι το τέλος. Μιλάμε για εξετάσεις και πολύ χαρτί για να πας να το καταθέσεις. Μετά κάνεις την αίτηση και, εάν περάσεις στην επόμενη φάση, σου κάνουν σεμινάρια για γονείς. Σεμινάρια γονέων. Κάτι που θα έπρεπε να το περνούν όλοι γιατί δεν είναι όλοι γεννημένοι για γονείς», αποκάλυψε. Επίσης, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε πως δεν έχει σημασία εάν υπάρχει ή όχι σύντροφος για να υιοθετηθεί ένα παιδί.

 

 

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξη

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS