Ήταν αστραφτερή φωτογραφία στα εξώφυλλα των δημοφιλέστερων περιοδικών της εφηβείας μας και αφίσα στα κοριτσίστικα δωμάτια της δεκαετίας του '80 και του '90. 

Ο Ριτς Φόρεστερ, ένας από τους πιο γνωστούς και πετυχημένους χαρακτήρες της αμερικανικής τηλεόρασης, έχει συνδεθεί για πάντα με τον γοητευτικό Ρον Μος, τον μελαγχρινό, εντυπωσιακό ηθοποιό που τον υποδύθηκε και ο οποίος υπήρξε ένα από τα πιο hot σύμβολα του σεξ πριν από περίπου τρεις δεκαετίες.

Τι κι αν πέρασαν τα χρόνια; Ο όμορφος, γκριζομάλλης - πλέον - Μος παραμένει πάρα πολύ γοητευτικός, δίχως να έχει χάσει τη στόφα του σταρ που πάντα τον συνόδευε. 

Ο Ρος Μος που αγαπάει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι πολύ ενεργός στο ίνσταγκραμ ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα του και αποδεικνύει ότι για ορισμένους ανθρώπους η λάμψη είναι κάτι που δεν σβήνει ποτέ.

Πρόσφατα ταξίδεψε στα Βαλκάνια και συγκεκριμένα στη Βουλγαρία όπου έκανε διακοπές στην πρωτεύουσα, τη Σόφια. Από εκεί είναι και τα τελευταία βίντεο που έκλαψαν τις εντυπώσεις στο προσωπικό του προφίλ στο ίνσταγκραμ.

Σε αυτά βλέπουμε τον δημοφιλή ηθοποιό να απολαμβάνει τη βόλτα του στο κέντρο της πόλης, αλλά και να συμμετέχει σε μία παραδοσιακή τελετή συλλογής σταφυλιών. Κι όλα αυτά πριν αναχωρήσει για την Ιταλία και συγκεκριμένα για τη Βενετία, όπου παρευρέθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου που λαμβάνει χώρα αυτές τις ημέρες.

Δείτε τις αναρτήσεις του ηθοποιού από τη Βενετία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ο Ρον Μος φτάνει στη Βενετία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: ΥouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS