Οι φανατικοί της σειράς μάλλον θυμούνται ακόμα εκείνη την πρώτη φορά που ο Jason Lewis, το τηλεοπτικό αγόρι της Σαμάνθα του Sex and the City, εμφανίστηκε στις οθόνες μας.

Η αντίδραση του γυναικείου φύλλο υπήρξε αντίστοιχη με εκείνη της Σαμάνθα (κατά κόσμον Kim Cattrall), η οποία με το που τον είδε να της σερβίρει φαγητό σε ένα εναλλακτικό εστιατόριο της Νέα Υόρκης έμεινε με το στόμα ανοικτό.

Έπειτα η ιστορία είναι γνωστή, ο Smith από σερβιτόρος έγινε σταρ πλανητικής εμβέλειας και η Σαμάνθα, αν και χώρισαν, παρέμεινε η μεγάλη αγάπη της ζωής τους. Που χάθηκε όμως στην πραγματικότητα ο Jason Lewis και γιατί δεν τον βλέπουμε πια και τόσο συχνά στα τηλεοπτικά πράγματα;

Tην απάντηση δίνει ο ίδιος που σε πρόσφατη συνέντευξη του παραδέχεται πως οι φήμες και οι ιστορίες που γεννιούνται στον κόσμο της showbiz και του Hollywood ήταν αυτά που τον απομάκρυναν από τα φώτα της δημοσιότητας. «Αποτραβήχτηκα από τη βιομηχανία, επειδή κυνηγούσα την επιτυχία και δεν ένιωθα καλά με ό,τι έκανα», παραδέχετα στο αμερικάνικο People.

Όσο για το πώς είναι ο κούκλος πρωταγωνιστής σήμερα, η απάντηση στις φωτό που ακολουθούν.

 

 

TAGS