Η Ευδοκία Ρουμελιώτη, γνωστή για την καριέρα της στο χώρο του θεάτρου και την τηλεόρασης, μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την πορεία της στον χώρο του θεάματος. Η ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ιστορία αγάπης» του Σίμου Κακάλα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί μαζί με τον σύζυγό της, Νικηφόρο, μια ειλικρινής επιθυμία που προέκυψε έπειτα απο το δέσιμο με τον μικρό της, Δημήτρη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

«Με άλλαξε πολύ ο ερχομός του παιδιού μου. Είμαι μια γυναίκα που έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του, θέλω να περνάω ώρες με τον Δημήτρη. Με άλλαξε πάρα πολύ. Ξαφνικά έπαψα να έχω ελεύθερο χρόνο για μένα, έπαιξε ρόλο στις επιλογές μου. Άφησα κάποια πράγματα πίσω για να είμαι μαζί του, αλλά δεν είναι κάτι που μετανιώνω. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά. Ο άνδρας μου πολλές φορές με λέει Γερμανίδα. Είμαι αυστηρή γιατί είμαι πολύ αγχωμένη μαμά και προσπαθώ να γίνονται όλα με ένα τρόπο ώστε να έχει μια σταθερότητα το παιδί. Θέλω παρα πολύ να κάνω και ένα άλλο παιδάκι, δυστυχώς όμως δεν έρχεται. Θα ήμουν πολύ χαρούμενη αν ερχόταν άλλο ένα παιδάκι.», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε πως τα δύο παιδιά του συζύγου της, τα αγαπάει πολύ σαν να είναι δικά της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη μίλησε για το πένθος που βίωσε μετά τον θάνατο της μητέρας της, αφού εκείνη υπήρξε μεγάλο στήριγμα για την ηθοποιό, τόσο επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικά ζητήματα. Μάλιστα, όπως επισημαίνει, η μητέρα της ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την παρότρυνε να εγκαταλείψει μια παράσταση, στην οποία συμμετείχε πριν χρόνια, έπειτα απο την κακοποιητική συμπεριφορά που δεχόταν και την οποία κατήγγειλε. «Τότε που έφυγα εγώ από την συγκεκριμένη παράσταση και το είχα πει δεν ήταν έτοιμα τα πράγματα ώστε να δώσουν βάση πάνω σε κάτι τέτοιο. Ευτυχώς τα πράγματα αλλάξανε και κάναμε ένα πολύ μεγάλη βήμα. Η μητέρα μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε «φύγε, δεν έχεις κανένα λόγο να μείνεις», όταν της είπα οτι δεν περνάω καλά στην παράσταση αυτή», εξομολογήθηκε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Δείτε την συνέντευξη στο βίντεο:

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS