Τα απομνημονεύματα του Χάρι, που έχουν ήδη δρομολογηθεί να εκδοθούν απο τον εκδοτικό οίκο Penguin, φαίνεται πως θα ταρακουνήσουν για τα καλά τα θεμέλια του Μπάκιγχαμ, αφού σύμφωνα με πηγή του παλατιού, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει φτάσει στα άκρα με την συμπεριφορά του εγγονού της Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν. Η βασιλική κόντρα δεν έχει σταματημό, με την μακροβιότερη βασίλισσά του Ηνωμένου Βασιλείου να ετοιμάζεται να κάνει κίνηση ματ, στέλνοντας στα δικαστήρια την υπόθεση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο βρετανικός τύπος, η Βασίλισσα Ελισάβετ παρόλο που διατηρεί χαμηλού τόνους όλο αυτό το διάστημα, βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την νομική ομάδα του παλατιού, προκειμένου να βάλει μια και καλή φρένο στις προσβολές του ζευγαριού προς την οικογένεια της. “Η ανοχή της Βασίλισσας φτάνει μέχρι ένα σημείο και η οικογένεια μπορεί να πιεστεί ως εκεί. Ο Χάρι και η Μέγκαν θα καταλάβουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές.”, αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή στο “The Sun”.

Ο Χάρι και η Μέγκαν θα καταλάβουν ότι οι επαναλαμβανόμενες επιθέσεις δεν είναι αποδεκτές

Μάλιστα, το παλάτι έχει προχωρήσει στην γραπτή προειδοποίηση του εκδοτικού οίκου Penguin, πως οποιαδήποτε καταχρηστική αναφορά στην βασιλική οικογένεια προκύψει στην συγγραφή του βιβλίου, θα έχει και αντίστοιχες συνέπειες. “Αν κατονομαστεί κάποιος στο βιβλίο και κατηγορηθεί άμεσα, θα είναι δυσφήμιση και παράλληλα θα καταπατήσει το δικαίωμά του στην ιδιωτική οικογενειακή ζωή. Υπάρχουν ανησυχίες πως οι Αμερικανοί θα πιστέψουν ό,τι κι αν πουν ο Χάρι και η Μέγκαν”, τονίζει η πηγή.

Κεντρική Φωτογραφία:  EPA/ANDY RAIN

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS