Ο Τέιλορ έπαιξε με τους Duran Duran από την ίδρυσή τους, το 1978 έως το 1997, όταν έφυγε για να ασχοληθεί με μια σόλο και κινηματογραφική καριέρα. Κυκλοφόρησε δώδεκα solo κυκλοφορίες μέσω της ιδιωτικής δισκογραφικής του εταιρείας B5 Records. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια, έπεξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Σούγκαρ Τάουν, έκανε εμφανίσεις σε άλλα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ. Επέστρεψε στους Duran Duran για την επανένωση των αρχικών πέντε μελών του συγκροτημάτος το 2001 και παρέμεινε εκεί από τότε.

Ο μπασίστας των Duran Duran αποκάλυψε μέσω φέισμπουκ ότι έχει προσβληθεί από κορονοϊό. Διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊο πριν από τρεις εβδομάδες και αναρρώνει, ενώ βρίσκεται σε καραντίνα, όπως επιβάλλει το ιατρικό πρωτόκολλο.

«Ίσως να είμαι ένας ιδιαίτερα δυνατός 59χρονος –μου αρέσει να σκέφτομαι ότι είμαι– ή είχα την τύχη να νοσήσω με με ήπια μορφή του Covid-19, αλλά μετά από μια εβδομάδα περίπου αυτού που θα περιγράφαμε ως γρίπη-τούρμπο το ξεπέρασα και αισθάνομαι καλά. Αν και πρέπει να ομολογήσω ότι δεν με απασχολούσε η καραντίνα, καθώς μου έδωσε την ευκαιρία πραγματικά να ανακάμψω. Μιλάω γι' αυτό για να απαντήσω στον τεράστιο φόβο που δημιουργεί η πανδημία, που σε αρκετές περιπτώσεις είναι εξ ολοκλήρου δικαιολογημένος. Οι ευχές μου πάνε σε όλους όσοι αντιμετώπισαν πραγματικές απώλειες και πόνο. Αλλά θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν είναι πάντα φονικός ο ιός. Μπορούμε, και θα το νικήσουμε αυτό το πράγμα. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή». 

 

Δείτε την ανάρτησή του, στο φέισμπουκ: 

 

Ας ακούσουμε λίγο Duran Duran:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS