H πολυβραβευμένη σειρά Big Little Lies θα συνεχιστεί με μία δεύτερη, ελπίζουμε εξίσου μυστηριώδη και ενδιαφέρουσα, τηλεοπτική σεζόν. Οι πέντε πρωταγωνίστριες έχουν πει ήδη το μεγάλο ναι και είναι έτοιμες να πάνε ένα βήμα παρακάτω την ιστορία της μικρής, πλούσιας, παραθαλάσσιας πόλης των H.Π.Α. γεμάτης μυστικά και ψέματα - τόσο πολλά που αναρωτιέσαι: Είναι κανείς πραγματικά ευτυχισμένος εκεί μέσα τελικά;

O ρόλος της Νικόλ Κίντμαν ήταν αυτός που συζητήθηκε περισσότερο απ' οποιονδήποτε άλλο την χρονιά που πέρασε και μάλλον δικαιολογημένα. Εκτός από την εξαιρετική ερμηνεία της Κίντμαν η συγκυρία για τον συγκεκριμένο χαρακτήρα μοιάζει κάτι περισσότερο από ιδανική. Η ηθοποιός υποδύεται μία ευκατάστατη σύζυγος, μητέρα δύο παιδιών, που δέχεται συστηματική και άγρια σωματική κακοποίηση από τον άντρα της. Στο γενικότερο κλίμα ενός Χόλιγουντ που έχει αποφασίσει να υψώσει τοίχους και να αντισταθεί με κάθε τρόπο σε κάθε είδους κακοποίηση απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο και επαγγελματία ο ρόλος της Νικόλ ήρθε και άφησε το τέλειο χωροχρονικό αποτύπωμα.

Βέβαια μέσα σε όλο αυτό υπήρχε και κάποιος που καθόλου δεν χάρηκε με τον ρόλο της ξανθιάς πρωταγωνίστριας. Ο λόγος για τον σύζυγος της Κίντμαν, τον πολύ διάσημο μουσικό της κάντρι Κιθ Ούρμπαν, ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και 12 χρόνια, και που στην κυριολεξία φρίκαρε την πρώτη φορά που η γυναίκα του επέστρεψε κοντά του με πραγματικές μελανιές. 

Η ίδια η ηθοποιός εξηγεί πως κάτι τέτοιο ήταν απόλυτα φυσιολογικό να συμβεί, στα πλαίσια των παράπλευρων απωλειών που προϋποθέτει ένα τέτοιο σενάριο, αλλά προσθέτει πως ο σύζυγος της ήταν πραγματικά αντίθετος από την πρώτη στιγμή με τον χαρακτήρα που επέλεξε να υποδυθεί.

Τώρα η 50χρονη σταρ που συμμετέχει και στην παραγωγή της σειράς μαζί με την συμπρωταγωνίστρια της Reese Witherspoon κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να πείσει τον γνωστό μουσικό να συμφιλιωθεί με την πετυχημένη σειρά, λέγοντας το ναι σε έναν ρόλο στο πλευρό της.

Το ζευγάρι σε παλαιότερη κοινή, δημόσια εμφάνιση.

Όπως λένε τα δημοσιεύματα, η ηθοποιός βρίσκεται πολύ κοντά στο να πείσει τον Κιθ Ούρμπαν να εμφανιστεί σε ρόλο-έκπληξη στη νέα σεζόν κι αν τελικά οι φήμες επιβεβαιωθούν αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε το ζευγάρι μαζί στην οθόνη.

«Εξαιτίας του δικό μου ρόλου είχα πολύ σοβαρές αμφιβολίες για το αν ο Κιθ θα ήθελε ποτέ να παίξει στη συγκεκριμένη σειρά. Είναι όμως τόσο δεκτικός σαν άνθρωπος και τόσο υποστηρικτικός που μπορεί στο τέλος να μου πει το ναι».

Η ηθοποιός μπήκε σε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες αναφερόμενη στις αντιδράσεις του Ούρμπαν όταν οι δυο τους παρακολουθούσαν μαζί την σειρά. «Έμοιαζε πραγματικά αηδιασμένος και ενοχλημένος. Κάθε φορά που άκουγε το ουρλιαχτό μου ή το κλάμμα μου πραγματικά ταραζόταν υπερβολικά».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005 και παντρεύτηκε την επόμενη χρονιά στο Σίδνευ της Αυστραλίας.

Η Νικόλ Κίντμαν σε σκηνή από την πρώτη σεζόν του Big Little Lies.

 

Mε την τηλεοπτικό της σύζυγο Alexander Skarsgård.

 

TAGS