Δεν υπάρχουν πολλά που να μη γνωρίζουμε για τη βασίλισσα Ελισάβετ. Όχι μόνο γιατί είναι η μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία, αλλά κυρίως γιατί τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της, έχουν αναλυθεί από δημοσιογράφους, έχουν κυνηγηθεί από παπαράτσι και έχουν μεταφερθεί στη μικρή και μεγάλη οθόνη, όσο καμία άλλη βασιλική οικογένεια.

Κάπως έτσι λοιπόν, γνωρίζουμε ότι λατρεύει τα σκυλιά ράτσας κόργκι, αισθανόταν πάντα ανασφάλεια για την ελλιπή της μόρφωση και δεν συμφωνούσε με όσα – επαναστατικά – έκανε η Νταϊάνα. Ο κατάλογος είναι μακρύς και πιθανότατα να μην τελειώσει ποτέ. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι για την 95χρονη βασίλισσα που αγνοούσαμε, τουλάχιστον όχι μέχρι πρόσφατα.

Ο κατάλογος είναι μακρύς και πιθανότατα να μην τελειώσει ποτέ. Ωστόσο, υπάρχει και κάτι για την 95χρονη βασίλισσα που αγνοούσαμε, τουλάχιστον όχι μέχρι πρόσφατα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, οι γιατροί της Ελισάβετ, της σύστησαν να κόψει το… ποτό, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα, στις μελλοντικές της υποχρεώσεις οι οποίες είναι και πολλές. Όπως μαθαίνουμε, η υγεία της είναι σε εξαιρετική κατάσταση, παρά τα 95 της χρόνια, αλλά οι ειδικοί θεώρησαν ότι η καθημερινή κατανάλωση αλκοόλ ίσως τη βλάψει.

«Η βασίλισσα δεν πίνει πολύ, αλλά κάθε απόγευμα απολαμβάνει ένα μαρτίνι εδώ και πολλά χρόνια», λέει άτομο μέσα από το Παλάτι.

Δηλαδή σε τι ηλικία θα πρέπει να φτάσει η γυναίκα αυτή για να απολαύσει τη ζωή;

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS