Η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη, έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On time και είπε μεταξύ άλλων ότι σώθηκε από θαύμα στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου πήγαινε για μπάνιο χειμώνα - καλοκαίρι. Ωστόσο, εξήγησε ότι από τύχη δεν ήταν εκεί τη μέρα της φονικής πυρκαγιάς, ενώ τόνισε ότι θα είχε πνιγεί καθώς στην ηλικία της δεν θα μπορούσε να κολυμπά δύο ώρες για να σωθεί.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός είπε: «Κάθε μέρα πήγαινα στο Κόκκινο Λιμανάκι, ήμουν εκεί χειμώνα καλοκαίρι. Ήταν η αγαπημένη μου παραλία, πηγαίναμε με τις φίλες μου και κολυμπούσαμε. Την προηγούμενη μέρα, πριν γίνει το κακό, αποφασίσαμε να πάμε στην Πάρο για κάτι δουλειές. Ήμασταν εκεί κάθε μέρα την ίδια ώρα που ξέσπασε η φωτιά. Θα πνιγόμουν μαζί με τις φίλες μου. Όπως καταλαβαίνεις, στην ηλικία μου θα ήταν αδύνατον να μπορούσα να μείνω τουλάχιστον δυο ώρες στο νερό. Σώθηκα κυριολεκτικά από θαύμα. Χάθηκαν άδικα τόσοι άνθρωποι, η Χρύσα Σπηλιώτη, μια τόσο αξιόλογη γυναίκα. Δεν θέλω να βλέπω και να ακούω κανέναν πια, γέρασα και καλά έκανα, έτσι είναι η φυσιολογική πορεία του ανθρώπου».

Η Χρυσούλα Διαβάτη, όμως, με τον δικό της καυστικό τρόπο σχολίασε και τις εκπομπές μαγειρικής που κάνουν τόσο μεγάλη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση:

«Σιχάθηκα και τις μαγειρικές και τις εκπομπές. Μιλάνε για ανάπτυξη και μιλάνε μόνο για φαγάδικα. Δεν βλέπω τηλεόραση, βαριέμαι. Βλέπω ξένα, που είναι καταπληκτικά. Δεν τα μπόρεσα ποτέ τα ριάλιτι. Κατάργησαν τότε το μεγάλο πλατό που κάναμε τις μεγάλες παραγωγές για να βάλουν ριάλιτι και από τότε τελείωσε η ιστορία. Χαλάσανε όλα, δεν μπορούν πια να τα ξαναφτιάξουν».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS