Με σέξι μαύρα εσώρουχα ποζάρει η Βασίλισσα της ποπ Mαντόνα προκειμένου να κάνει μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση στους θαυμαστές της. Δεν είναι μυστικό ότι η διάσημη τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά εξαιτίας ενός τραυματισμού στον μηρό, κατά τη διάρκεια της τελευταίας της περιοδείας.

Δεν είναι μυστικό ότι η διάσημη τραγουδίστρια τα τελευταία χρόνια, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά εξαιτίας ενός τραυματισμού στον μηρό, κατά τη διάρκεια της τελευταίας της περιοδείας.

«Επιτέλους θα κάνω την αναγεννητική μου θεραπεία για τον χόνδρο μου που λείπει. Εάν μπορούσα θα χοροπηδούσα από την χαρά μου, μετά από 8 μήνες πόνου. Ευχηθείτε μου καλή τύχη!» έγραψε καλώντας τους followers της να βάλουν τη θετική τους ενέργεια, προκειμένου να βγει νικήτρια από την περιπέτεια αυτή.

Η σταρ της ποπ τα τελευταία χρόνια, απέχει από τα μουσικά δρώμενα, η τελευταία της live εμφάνιση ήταν στη Eurovision του 2019, αλλά φροντίζει μέσω Instagram να μας ενημερώνει για τις κινήσεις της.

Αν κρίνουμε μάλιστα και από τις φωτογραφίες της, φαίνεται ότι βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή φάση στη ζωή της, μιας και η μία της φωτογραφία είναι πιο σέξι από την άλλη. Τρανό παράδειγμα αυτή με τα προκλητικά μαύρα εσώρουχα.

Κεντρική φωτογραφία: Splash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS