Θετικός στον νέο κορονοϊό και ο Αντόνιο Μπαντέρας, όπως ανακοίνωσε με δική του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram τη Δευτέρα, 10 Αυγούστου, με αφορμή τα 60ά γενέθλιά του.

Ο ηθοποιός ανέβασε μια παιδική, ασπρόμαυρη φωτογραφία του και στη λεζάντα έγραψε τα εξής: «Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να ανακοινώσω ότι σήμερα, 10 Αυγούστου, είμαι αναγκασμένος να γιορτάσω τα 60α γενέθλιά μου σε καραντίνα, καθώς έχω κάνει το τεστ και βγει θετικός στη νόσο COVID-19».

Όπως πρόσθεσε στην ίδια ανάρτηση: «Νιώθω σχετικά καλά, αλλά κάπως πιο κουρασμένος από ό,τι συνήθως και είμαι σίγουρος ότι θα αναρρώσω το συντομότερο δυνατό ακολουθώντας τις ιατρικές συστάσεις που ελπίζω ότι θα μου επιτρέψουν να ξεπεράσω την πορεία της λοίμωξης από την οποία υποφέρω και που επηρεάζει τόσο πολλούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη».

Με θετική διάθεση ο Μπαντέρας, συμπλήρωσε: «Θα εκμεταλλευτώ την απομόνωση να διαβάσω, να γράψω, να ξεκουραστώ και να συνεχίσω να κάνω σχέδια ώστε να δώσω νόημα στα 60α γενέθλιά μου στα οποία έφτασα γεμάτος ενθουσιασμό. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους».

Δεν είναι ο μοναδικός επώνυμος που έχει ανακοινώσει ότι νοσεί από COVID-19. Στο παρελθόν τις ίδιες ανακοινώσεις έχουν κάνει ο Τομ Χανκς, η σύντροφός του Ρίτα Γουίλσον, αλλά και η ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο σε μια σοκαριστική ανάρτηση με αναπνευστήρα.

Δείτε την ανάρτηση του Αντόνιο Μπαντέρας:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS