Ο παππούς ήταν υπήρξε ανάμεσα στους πιο διάσημους Έλληνες σε όλο τον κόσμο, ένα όνομα με τεράστια απήχηση στους πιο κλειστούς κύκλους του διεθνούς τζετ σετ, μεγάλη ιστορία και ακόμα μεγαλύτερη περιουσία. Όταν ολόκληρη η οικογένεια Ωνάση χάθηκε πρόωρα, αφήνοντας πίσω της αυτό που έχει μείνει γνωστό μέχρι σήμερα ως η θρυλική «κατάρα των Ωνάση», ένα κορίτσι έμεινε μόνο του, προσπαθώντας να ισορροπήσει ανάμεσα στο βάρος του ονόματος της και τις προσωπικές της επιθυμίες,

Πολλά έχουν ειπωθεί για την Αθηνά Ωνάση μέσα στα χρόνια. Ότι είναι φοβισμένη, επιφυλακτική με τους ανθρώπους, σκληρή, τσιγγούνα, αδιάφορη για τα συναισθήματα των άλλων και ψυχρή. Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι απ' όλα αυτά ισχύει στην πραγματικότητα και τι όχι. Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι η χρυσή κληρονόμος έχει μία μεγάλη άρνηση στο να επισκεφθεί την Ελλάδα και έχει φροντίσει να διακόψει κάθε δεσμό που την φέρνει πιο κοντά στη χώρα καταγωγή της. Τρανό παράδειγμα η απόφαση της να πουλήσει το αγαπημένο ιδιωτικό νησί του παππού της και της μητέρας της, τον καταπράσινο Σκορπιό, ούσα βέβαιη ότι δεν θα ήθελε ποτέ να περάσει εκεί τις διακοπές της.

Να που, όμως, τους επόμενους μήνες ενδέχεται να δούμε την Αθηνά Ωνάση ξανά στην Ελλάδα για Παγκόσμιο Κύπελλο Ιππασίας που θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου, στο Μαρκόπουλο. Η Ωνάση δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν αποδέχεται ή όχι την πρόσκληση που της έχει γίνει να παρασθεί στο διεθνές μίτινγκ ιππασίας Longines Jumping Nations Cups που θα γίνει στο Μαρκόπουλο το ερχόμενο καλοκαίρι έχει όμως διαμηνύσει μέσω αντιπροσώπου τις απαιτήσεις της σε περίπτωση που τελικά πει το ναι.

Η πάμπλουτη κληρονόμος ζήτησε μία πολυτελή κατοικία στα Μεσόγεια, η οποία θα είναι απομονωμένη από τα άλλα οικήματα. Να κυκλοφορεί με θωρακισμένο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, να έχει πολλούς ιδιωτικούς φρουρούς στο πλευρό της όλο το 24ωρο και να μη διαρρεύσουν φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

Η χρυσή κληρονόμος έχει μία μεγάλη άρνηση στο να επισκεφθεί την Ελλάδα και έχει φροντίσει να διακόψει κάθε δεσμό που την φέρνει πιο κοντά στη χώρα καταγωγή της.

Αν τελικά η Αθηνά δεχθεί την πρόσκληση αυτή θα είναι πρώτη φορά που θα έρθει στην Ελλάδα μετά από 12 χρόνια όταν είχε ταξιδέψει στην Αθήνα με τον πρώην συζυγό της.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS