Ξανά στο νοσοκομείο εξαιτίας του κορονοϊού βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Ελένη Δήμου, η οποία έχει νοσήσει πάλι βαριά παρά το γεγονός ότι έκανε το εμβόλιο πριν από αρκετό διάστημα. 

Η γνωστή τραγουδίστρια ένιωσε έντονη δύσπνοια και κρίθηκε απαραίτητο να μεταβεί στο νοσοκομείο για να εξεταστεί από τους γιατρούς και να νοσηλευτεί μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της. 

Η 63χρονη Ελένη Δήμου είχε γνωστοποιήσει την Παρασκευή που μας πέρασε ότι έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά στη συνέχεια καθησύχασε τους διαδικτυακούς της φίλους, γράφοντας ότι αισθάνεται καλύτερα. 

«Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Είμαι σπίτι μου με κορονοϊό εμβολιασμένη και με τις δύο δόσεις από τον Μάιο. Χρειάστηκε να πεταχτώ στα επείγοντα σήμερα για το οξυγόνο μου! Είμαι πολύ καλύτερα ευτυχώς». 

Δυστυχώς όμως, η κατάσταση της υγείας της δεν καλυτέρευσε και χρειάστηκε, όπως είπε η ίδια σήμερα σε βίντεο που ανήρτησε στο facebook, να ξαναπάει στο νοσοκομείο. «Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, δεν μπορώ να το αποφύγω. Σε λίγο φεύγω για νοσοκομείο, είμαι χάλια», είπε η Ελένη Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Δήμου τον Ιούλιο είχε ξεσπάσει μέσω ανάρτησής της για τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Όπως έγραφε, «ακυρώνονται φεστιβάλ γιατί θα έχουν κόσμο. Η περιφέρεια στο Κιάτο δεν κάνει την συναυλία στην γενέτειρα του Γιάννη Σπανού γιατί θα έχει κόσμο. Στην Επίδαυρο που είχε 20 χιλιάδες ανθρώπους και μπράβο, εκεί δεν έχουν θέμα; Ντροπή σας, κύριοι και κυρίες. Ντροπή σας!

Το ζήσαμε και πέρυσι αυτό. Στο Ηρώδειο δεν υπήρχε πανδημία, ενώ στις άλλες εκδηλώσεις η πανδημία κάλπαζε. Είμαι από εκείνους που έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά τη ζωή μου πίσω δεν την πήρα. Και φταίτε εσείς με την διγλωσσία σας. Να συμπληρώσω κάτι ακόμα. Το θέατρο είναι τροφή για το μυαλό και το τραγούδι είναι γιατρικό για την ψυχή. Ωστόσο, χαμογελάω και συνεχίζω».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS