ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τέιλορ Σουίφτ - Κάλβιν Χάρις: Γιατί η σχέση τους ήταν «καταδικασμένη» μετά την πρώτη σέλφι

Σύμβουλοι σχέσεων εξηγούν ότι όσο πιο πολλές φωτογραφίες «τρελού έρωτα» αναρτά ένα ζευγάρι στα social media, τόσο πιθανότερο είναι η σχέση του να μην πηγαίνει καλά.

Τέιλορ Σουίφτ - Κάλβιν Χάρις: Γιατί η σχέση τους ήταν «καταδικασμένη» μετά την πρώτη σέλφι

Τη στιγμή που ένα ζευγάρι αρχίσει να προβάλλει τη σχέση του στα social media, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση μέχρι το χωρισμό του, λένε οι ειδικοί. Αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται και από τον πρόσφατο χωρισμό της Τέιλορ Σουίφτ με τον Κάλβιν Χάρις. Από τότε που το ζευγάρι άρχισε να αναρτά ασταμάτητα σέλφι δείχνοντας πόσο ερωτευμένο είναι, η σχέση κράτησε μόλις 15 μήνες.

Η αρχή έγινε όταν ο Κάλβιν ανάρτησε μια φωτογραφία από τις γάτες της Τέιλορ στο Instagram. Μόνο οι πιο πιστοί φαν της τραγουδίστριας γνώριζαν ότι αυτά τα ζωάκια άνηκαν σε εκείνη και, μόλις το ανακάλυψαν, διέρρευσαν την είδηση του δεσμού στο ίντερνετ με τους 8,5 εκατομμύρια followers των δύο σταρ να ενθουσιάζονται.

Στη συνέχεια, Κάλβιν και Τέιλορ ανάρτησαν εκατοντάδες ακόμα φωτογραφίες τους στα social media, δίνοντας σε όλους την εντύπωση ότι ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Όμως, προφανώς, κάτω από τα φίλτρα του Instagram, τα πράγματα δεν πήγαιναν και τόσο καλά. Και όσοι τους γνώριζαν, έλεγαν ότι ο Κάλβιν δεν ήταν τόσο ερωτευμένος όσο η Tέιλορ, τους τελευταίους μήνες είχε αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του για εκείνη και οι δυο τους έμοιαζαν πια σαν να είναι περισσότερο φίλοι παρά εραστές.

Αν είσαι πράγματι χαρούμενος και ερωτευμένος, δεν έχεις χρόνο και διάθεση να το προβάλλεις δημόσια. Θα αφοσιωθείς για να το ζήσεις, εξηγεί η σύμβουλος σχέσεων Jo Barnett

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τους λόγους του χωρισμού, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όταν είσαι υπερβολικά αφοσιωμένος στη δημόσια προβολή της σχέσης σου, δεν έχεις το χρόνο να προσπαθήσεις περισσότερο γι' αυτήν. Έτσι, πολλά ζευγάρια, όχι μόνο διάσημα, μετά από την ανάρτηση φωτογραφιών «τρελού έρωτα» χωρίζουν ή, κατ' ιδίαν, παραδέχονται ότι τα πράγματα είναι χειρότερα από ποτέ.

«Είναι πολύ συνηθισμένο», συμφωνεί και η σύμβουλος σχέσεων Jo Barnett. «Διάσημοι και μη θέλουν να δείξουν ότι έχουν μαι υπέροχη ζωή, αλλά δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά ή αν υπάρχουν φήμες ότι χωρίζουν, είναι συνηθισμένο να αναρτούν φωτογραφίες που δείχνουν ακριβώς το αντίθετο».

Για την ακρίβεια η Barnett εξηγεί ότι αν δύο σύντροφοι νιώθουν την ανάγκη να αναρτούν σέλφι – ακόμα κι αν αυτές δείχνουν ρεαλιστικές – είναι πιο πιθανό να αντιμετωπίζουν προβλήματα στη σχέση τους από ό,τι αν την κρατούν μακριά από τα social media.

«Τα ζευγάρια που δεν κάνουν καθόλου αναρτήσεις είναι αυτά που θα καταφέρουν να κρατήσουν τη σχέση τους. Αν είσαι πράγματι χαρούμενος και ερωτευμένος, δεν έχεις χρόνο και διάθεση να το προβάλλεις δημόσια. Θα αφοσιωθείς για να το ζήσεις. Όσο περισσότερο ένα ζευγάρι επιδεικνύει τον έρωτά του, τόσο περισσότερο με κάνει να αναρωτιέμαι για την ειλικρίνειά του», συνοψίζει.

Πάντως, πολλά διάσημα ζευγάρια το έχουν επιβεβαιώσει. Αυτά που κατάφεραν να έχουν τις πιο μακροχρόνιες σχέσεις (Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ, Γκόλντι Χόουν και Κερτ Ράσελ, Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον), ελάχιστες αντίστοιχες σέλφι έχουν ανεβάσει στα διαδίκτυο.

Read Next

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.