Η Μπριζίτ Μακρόν και η Μελάνια Τραμπ μοιάζουν μάλλον ασύνδετες, πέρα απόο το γεγονός ότι είναι και οι δύο πρώτες κυρίες της χώρας τους. Ότι δηλαδή ο σύζυγός τους είναι ο πρώτος άντρας της χώρας. Πέραν τούτου, όλα τα άλλα μοιάζουν αντίθετα: η διαφορά η ηλικίας με τον συμβίο τους, η αντίληψη για τη ζωή, ακόμα και το στυλ, που μέχρι τώρα έδειχνε να διαφέρει. 

Η Μπριζίτ επιλέγει ρούχα του οίκου Louis Vuitton σταθερά και τα συνδυάζει με φίνες γόβες -προτιμά το καστόρι- αλλά συχνά την έχουμε δει να κυκλοφορεί με άνεση μέσα στα skinny jeans της και σε ankle boots. 

Η Μελάνια από την άλλη, επιλέγει Αμερικανούς σχεδιαστές, όπως Raplh Lauren, ενώ δεν κατεβαίνει από τις ψηλοτάκουνες γόβες της εύκολα.

Στην επίσημη συνάντησή τους στο Παρίσι, για τις τελετές των εκατό χρόνων από το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, οι δύο κυρίες ταυτίστηκαν -ίσως για πρώτη φορά μέχρι σήμερα.

Στην επίσημη συνάντησή τους στο Παρίσι, για τις τελετές των εκατό χρόνων από το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πολέμου, οι δύο κυρίες ταυτίστηκαν -ίσως για πρώτη φορά μέχρι σήμερα.

Η Μελάνια φόρεσε ένα μαύρο μάλλινο φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ίδιο μπουφάν και μαύρες γόβες Christian Louboutin από δέρμα φιδιού, των 714 δολαρίων. Η Μπριζίτ πιστή στον αγαπημένο της γαλλικό οίκο φόρεσε ένα μπλε ντε-πιες με χρυσά κουμπία, αξίας 2.064 δολαρίων και μπλε καστόρινες γόβες -όχι τόσο ψηλοτάκουνες όσο της Μελάνια.

Το κοινό χαρακτηριστικό τους όμως ήταν τα γυμνά πόδια τους, πέρα από την πολύ σικ εικόνα τους. Χωρίς καλσόν και με χαμηλές θερμοκρασίες οι δύο κυρίες αντιμετώπισαν τα καθήκοντά τους χαμογελαστές και ιδιαίτερα θερμές ως προς τις αγκαλιές και τα φιλιά. 

Η μόδα φέτος δεν αγαπάει τις ντυμένες γάμπες και αυτές υπακούουν. 

Το κοινό χαρακτηριστικό τους όμως ήταν τα γυμνά πόδια τους, πέρα από την πολύ σικ εικόνα τους.

Δείτε το βίντεο της συνάντησής τους: 

 

TAGS