«Τα υλικά αγαθά μπορεί αύριο να χαθούν, τι θα κάνουμε; Θα είμαστε ακόμα τσακωμένοι γι' αυτά;» λέει η Ζένια Μπονάτσου, με άνεση, με κανένα θυμό και με μια ματιά στη ζωή που μοιάζει να την έχει από τον πατέρα της, στον υπέροχο Βλάση Μπονάτσο.  

Η Ζένια Μπονάτσου στο Ευτυχείτε για όλους: Τη Ζωή Λάσκαρη, τον Βλάση Μπονάτσος, τη Μάρθα Κουτουμάνου, τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. «Η γιαγιά μου δεν με είδε να παίζω γιατί θεώρησε ότι είμαι ακόμα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και δεν ήθελε να με δει. Τώρα το λέω και μουντζώνομαι, αλλά δεν πειράζει».

«Εννοείται ότι μπαίνω στο youtube και βλέπω τον μπαμπά μου, αφού ακού τα τραγούδια του» είπε ενώ τραγούδησε το αγαπημένο της, το «Εμένα». 

«Με τη μαμά είμαστε μια χαρά. Δε θα με ενοχλούσε να επισημοποιούσε ενδεχόμενη σχέση της. Εγώ έχω άλλη ιδέα για την έννοια του γάμου. Βέβαια, αν αυτό ήταν που θα την έκανε ευτυχισμένη, ας το έκανε, εμένα δεν θα με πείραζε. Αρκεί ο άνθρωπος αυτός να είναι κάποιος που την σέβεται και την αγαπάει και την προσέχει, γιατί αν δεν είναι έτσι, από μένα θα περάσει πρώτα.

»Με την Μαρία Ελένη τώρα είναι όλα μια χαρά. Το αίμα νερό δεν γίνεται και πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτό που μένει στο τέλος. Δεν είναι τα υλικά αγαθά που θα μείνουν στο τέλος, τα υλικά αγαθά μπορεί αύριο να χαθούν, τι θα κάνουμε; Θα είμαστε ακόμα τσακωμένοι γι’ αυτά;»

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS