Η Ριζ Γουίδερσπουν παντρεύτηκε τον ηθοποιό Ραϊάν Φιλίπ το 1999. Μαζί απέκτησαν 2 παιδιά, την Άβα και τον Ντάικον, αλλά χώρισαν το 2008 επικαλούμενοι αγεφύρωτες διαφορές στον γάμο τους. 

Η 44χρονη ηθοποιός που έχει δημιουργήσει μία νέα οικογένεια στο πλευρό του χολιγουντιανού αντζέντη Τιμ Ροθ, δηλώνει διαρκώς ποσό δεμένη είναι με τα παιδιά της, ενώ ανεβάζει πολύ τακτικά οικογενειακές φωτογραφίες το ίνσταγκραμ. 

Μέσα από αυτές το κοινό ανακάκυψε την τεράστια ομοιότητα της Ρις με την 21χρονη Άβα, την οποία άλλωστε παίρνει μαζί της σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις. Μαμά και κόρη μοιάζουν εντυπωσιακά πολύ, αλλά όσο η Άβα μεγαλώνει θυμίζει όλο και πιο πολύ τη μητέρα της.

Μία νέα ανάρτηση στην οποία της βλέπουμε να ποζάρουν μαζί, έξω από τη στολισμένη πόρτα του σπιτιού τους έρχεται να επιβεβαιώσει ότι έδω έχουμε να κάνουμε με την απόλυτη κυριαρχία των γονιδίων.Η Ρις και η Άβα φορούν το ίδιο χριστουγεννιάτικο πουλόβερ και χαμογελούν κρατώντας στα χέρια τους γιορτινές κούπες με ζεστά ροφήματα.

«Οκ, είναι αλήθεια ότι έπρεπε να την ικετέψω να φορέσει το ίδιο πουλόβερ μαζί μου, αλλά πόσο γλυκό είναι; », έγραψε η ηθοποιός στο ίνσταγκραμ, τη στιγμή που ένας φίλος της σχολίασε: «Τα βλέπω διπλά». Τον δικαιολογούμε. 

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Ρις Γουίδερσπουν:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS