Την απέχθειά για το κινητό του τηλέφωνο συνειδητοποίησε ο Χιου Γκραντ, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς “The Undoing”. O δημοφιλής Βρετανός ηθοποιός όχι μόνο διατρανώνει την πεποίθησή του πως τα smartphones «καταβροχθίζουν» και σπαταλάνε τον χρόνο μας, αλλά καταλήγει πως η φύση τους είναι «θανάσιμη» για τους ανθρώπους.

Λόγω του φόρτου εργασίας στο σετ του νέου τηλεοπτικού σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, ο σταρ του «Μια Βραδιά στο Νότινγκ Χιλ» αναγκάστηκε να αποχωριστεί την συσκευή του για περισσότερες από δέκα ώρες κάθε ημέρα. Κάτι που όπως υποστηρίζει, αποδείχθηκε σχεδόν καθαρκτικό για τον ίδιο.

«Μισώ το τηλέφωνό μου. Για πρώτη φορά εδώ και χρόνια περνούσα 14 ευχάριστες ώρες στη δουλειά χωρίς αυτό.

Ήταν σαν να βρίσκομαι ξανά πίσω στο 1994. Στο μεσοδιάστημα μεταξύ των σκηνών μελετούσα τον ρόλο μου, διάβαζα κάποιο βιβλίο ή μιλούσα με ανθρώπους. Ήταν πολύ ωραία», δήλωσε ο Χιου Γκραντ και κατέληξε για την ζημιογώνο επίδραση των κινητών:

«Τα τηλέφωνα είναι τρομερά πράγματα. Είναι τοξικά. Νομίζω ότι μας σκοτώνουν».

Ο κάτοχος Χρυσής Σφαίρας, αλλά και βραβείου BAFTA, μίλησε ακόμα για την εξέλιξη της καλλιτεχνικής του πορείας μέσα στις δεκαετίες. Παραδέχθηκε πως μετά τους ρόλους ευαίσθητων καρδιοκατακτητών που υποδυόταν στο ξεκίνημα της καριέρας του, πλέον καταλήγει συχνότερα σε «ρόλους που εξοργίζουν».

Ο 60χρονος ηθοποιός συμπλήρωσε πως: «Ο κύριος Καλό Παιδί δεν ήμουν εγώ. Καθώς μεγαλώνω, γοητεύομαι όλο και περισσότερο από εξοργιστικούς ρόλους». Κάτι που επιβεβαιώνεται από τις πρόσφατες κινηματογραφικές δουλειές του. Καθώς τόσο στο «Paddington 2», όσο και στο «A Very English Scandal» ο Γκραντ απείχε πολύ από τους ρομαντικούς χαρακτήρες του παρελθόντος του, παίζοντας πλέον τον “κακό” της εκάστοτε ταινίας.

Ένα βίντεο με τον Χιου Γκραντ να μιλάει για τους αγαπημένους του κινηματογραφικούς ρόλους:

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS