Καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη στο «Φλερτ», η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, μεταξύ άλλων, για την οικογενειακή ζωή της, μια ζωή μέσα στο θέατρο, καθώς τόσο ο άντρας της, Αντώνης Ξένος, όσο και η κόρη τους, Αγγελική Ξένου, έχουν ακολουθήσει την ίδια καλλιτεχνική διαδρομή. Μάλιστα πριν από δύο χρόνια είχαν συμπρωταγωνιστήσει και στην ίδια παράσταση, βασισμένη σε ένα από τα έργα του Γιάννη Ξανθούλη, «Τα σκουπίδια».

«Τα παιδιά ηθοποιών λατρεύουν το θέατρο, το λατρεύουν κανονικά, γιατί έχουν ζήσει και τις δυσκολίες του. Νομίζω τα περισσότερα παραδείγματα παιδιών που οι γονείς τους είναι ηθοποιοί, ο ένας ή και οι δύο, είναι τα καλύτερα, παρόλο που συνέχεια ακούνε: “Ακολούθησες το δρόμο της μαμάς ή του μπαμπά”. Το δικό τους δρόμο ακολουθούν και πολύ συνειδητά» σχολίασε η Γερασιμίδου. 

«Νομίζω τα περισσότερα παραδείγματα παιδιών που οι γονείς τους είναι ηθοποιοί, ο ένας ή και οι δύο, είναι τα καλύτερα, παρόλο που συνέχεια ακούνε: “Ακολούθησες το δρόμο της μαμάς ή του μπαμπά”».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε επίσης για τη μακροχρόνια σχέση με τον σύντροφό της, Αντώνη. Στο παρελθόν έχει πει γι’ αυτόν: «Η ζωή είναι γεμάτη συγκρούσεις από τα καθημερινά, αλλά ξεπεζεύεις από το ροζ συννεφάκι και αγαπάς το σύντροφό σου βαθιά». Σε συνέχεια αυτής της φράσης, είπε στην Κοντογεώργη: «Σήμερα του είπα, έχω ανεχτεί τόσο πολλά από εσένα, που αν δεν σε αγαπούσα δεν θα τα είχα ανεχτεί. Στην αρχή μαλώναμε ακόμα περισσότερο. Εγώ, ενώ δεν ξεχνάω τίποτα από ό,τι μου έχεις κάνει, του λέω, έμεινα μαζί σου».

Δείτε μια φωτογραφία της Ελένης Γερασιμίδου με τον σύζυγο και την κόρη της:

Δείτε τη συνέντευξή της στο «Φλερτ»:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Glomex
 

TAGS