Η νέα σεζόν είναι για να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα. Στη γκαρνταρόμπα μας, στα χόμπι μας, στην εμφάνιση μας. Και μέσα σε αυτή τη συνολική διάθεση για ανανέωση οι αλλαγές στα μαλλιά μας διατηρούν σίγουρα μία ψηλή θέση στη λίστα του φθινοπώρου.

Όσο για το ποιο είναι το κούρεμα που αγαπά όσο τίποτα άλλο η νέα σεζόν τότε αμφιβολία δε χωρά: το μακρύ, καθαρό και στιλάτο καρέ είναι το πιο ενδιαφέρον και δημοφιλές τρεντ στα μαλλιά εδώ και μερικές σεζόν και η μαγεία του θα συνεχίσει να μας ακολουθεί και αυτόν τον χειμώνα.

Και Σοφία Καρβέλα που εδώ και πολλά χρόνια ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη δεν μπορούσε παρά να υποδεχθεί την καινούργια σεζόν με ένα καθαρό και καλογυαλισμένο κούρεμα, το οποίο όλα δείχνουν ότι, εκτός των άλλων, της έχει φτιάξει και τη διάθεση.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έχει δημιουργήσει στην Αμερική τη δική της εταιρία ρούχων,με το όνομα Wknd Nation, και πόζαρε στο ίνσταγκραμ με το φρέσκο, σούπερ στιλάτο κούρεμα της, κάνοντας μας να θέλουμε να τη μιμηθούμε σύντομα. 

Το σοφιστικέ καρέ στα μαλλιά της είναι απλά το λουκ που πηγαίνει με όλα τα outfit, με όλα τα στυλ και το οποίο θα κάνει την εμφάνιση σου πιο φρέσκια και πολύ πιο κουλ. 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: ΝDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS