Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, αφού κάλεσε τον Τάσο Χαλκιά στο The 2Night Show, του ετοίμασε μια σειρά από εκπλήξεις. Μια από τις πιο συγκινητικές, αυτή που τον έκανε να δακρύσει, ήταν η επανασύνδεσή του, έστω και μέσα από ένα βίντεο, με τον αγαπημένο του ανιψιό, Ορέστη, που έχει να δει πέντε-έξι χρόνια, καθώς αυτός κάνει πλέον καριέρα ως ηθοποιός στο Λος Άντζελες.

«Δεν πρόκειται να μιλήσω για τον ηθοποιό Τάσο Χαλκιά, για τον δάσκαλο, για τίποτα από όλα αυτά που έχουν να κάνουν με την καριέρα του, μιλούν από μόνα τους» σχολίασε ο Ορέστης, προσθέτοντας: «Θα μιλήσω για τον θείο μου, γι’ αυτόν τον άνθρωπο που έχω αγαπήσει από παιδί. Από όλα τα πράγματα που έχουμε ζήσει, ένα από αυτά που μου έχουν μείνει σαν ανάμνηση είναι τα καλοκαίρια στο εξοχικό μας σπίτι στο Πόρτο Γερμενό. Ίσως να είναι και από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω από τον θείο μου. Να έρχεται πάντα μετά από μια πρόβα, μια παράσταση, φουριόζος, έτοιμος να μας διηγηθεί ό,τι έχει γίνει, να μας δείξει τα κείμενά του, να μας μάθει τραγούδια. Αυτό είναι ένα κομμάτι του τι σημαίνει Τάσος. Γιατί μέσα από το παιχνίδι, τη διασκέδαση, την αγάπη μάς έμαθε πολλά και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλάω πάντα μέσα μου».

«Μέσα από το παιχνίδι, τη διασκέδαση, την αγάπη μάς έμαθε πολλά και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλάω πάντα μέσα μου»

Φανερά συγκινημένος ο Χαλκιάς μετά την παρακολούθηση του βίντεο, σχολίασε πως «είναι πολύ καλός ηθοποιός στο Λος Άντζελες. Του είπα όμως ότι έπρεπε να πάει πιο νωρίς στην Αμερική».

Μια άλλη έκπληξη που του επιφύλασσε ο Αρναούτογλου ήταν το τηλεφώνημα με τον πιο διάσημο τηλεοπτικό του έρωτα, την Κωνσταντίνα Μιχαήλ ή «Λίλυ» από το «Λαβ Σόρρυ». Η Μιχαήλ θυμάται τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, που άλλαξε τη ζωή της ριζικά. «Μόλις είχα βγει από τη σχολή, ήταν πολύ μεγάλη η εμπειρία για μένα. Από εκεί που ήμουν ανέμελη κοπελίτσα και κορίτσι του πανεπιστημίου αλλά και της Μυκόνου και του γλεντιού, έτσι και η γλώσσα μου πήγαινε λίγο παραπάνω, μου έλεγε [ο Τάσος] μαζέψου, συγκεντρώσου. Ήταν η ατάκα της δεκαετίας». Το ντουέτο δεν απέκλεισε, μάλιστα, ένα τηλεοπτικό reunion του Σάκη του υδραυλικού και της Λίλυς, αρκεί να βρεθεί κάποιος ενδιαφερόμενος σεναριογράφος.

Δείτε τα αποσπάσματα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS