Το 2016 φεύγει με το Mega να βρίσκεται στο σημείο μηδέν. Το επόμενο διάστημα είναι το πλέον κρίσιμο για τον σταθμό. Θα υπάρξει μέλλον για το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας ή θα κατεβάσει διακόπτες. Οι κινήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα αφήνουν σημαντικά περιθώρια αισιοδοξίας για την σταδιακή επανενεργοποίηση του σταθμού, που εδώ και μήνες στηρίζεται μόνο στις επαναλήψεις των επιτυχημένων του ελληνικών σίριαλ.

Για τις μέρες των Χριστουγέννων το Mega έχει εξασφαλίσει ένα πακέτο ξένων ταινιών για όλη την οικογένεια. Ταινίες animation για μικρούς σινεφίλ, ταινίες δράσης, κωμωδίες, χριστουγεννιάτικες αλλά και πρώτες μεταδόσεις, που θα φέρνουν την μεγάλη οθόνη στο σπίτι μας.

Την ίδια στιγμή, αγαπημένοι ηθοποιοί που ξεχώρισαν όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις δημοφιλείς σειρές του καναλιού, συμμετέχουν σε μια καμπάνια με ευχές για καλή αρχή. Το σποτ έχει συμβολικό χαρακτήρα καθώς έχει ιδιαίτερη σημασία η στήριξη του Mega από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του. Τα πρόσωπα που συμμετέχουν είναι:

Μαρία Κωνσταντάκη
Ρένος Χαραλαμπίδης
Άκης Πετρετζίκης
Γιάννης Ζουγανέλης
Γιώργος Καπουτζίδης
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Μαρία Λεκάκη
Τζένη Μπαλατσινού
Βίκυ Σταυροπούλου
Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης
Φάνης Μουρατίδης
Δημήτρης Μακαλιάς
Αντιγόνη Ψυχράμη
Σμαράγδα Καρύδη
Θοδωρής Αθερίδης

Πηγή: zappit.gr

TAGS