Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου σε συνέντευξή της στη Νάντια Κοντογεώργη και την εκπομπή Φλερτ μίλησε για το τροχαίο ατύχημα που της συνέβη το 2015, μια δύσκολη εμπειρία η οποία ωστόσο στάθηκε καθοριστική για τη ζωή της. 

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΝΕΤ, συνέβη όταν ο άλλος οδηγός παραβίασε το STOP, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει χαμηλά στον άξονα του αυτοκινήτου και το όχημα να τουμπάρει. Στη συνέχεια, αναποδογυρισμένο, «πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, σύρθηκα περίπου 60 μέτρα και κατάφερα να βγω. Σώθηκα μόνο χάρη στη ζώνη ασφαλείας».

Η Παρασκευοπούλου συνέχισε λέγοντας πως «νιώθεις να στροβιλίζεσαι, να φεύγουν χέρια, πόδια, ότι δεν έχεις κανέναν έλεγχο της κατάστασης».

Συχνά πιστεύουμε ότι τέτοια ατυχήματα συμβαίνουν μόνο σε συνθήκες που θεωρούμε υψηλής επικινδυνότητας, για παράδειγμα στη διάρκεια βροχής ή ενώ τρέχουμε στην εθνική οδό. Ωστόσο στην ίδια συνέβη σε ελάχιστη απόσταση από το σπίτι της, λίγο προτού φτάσει στη δουλειά και ενώ κινείτο με χαμηλή ταχύτητα. «Μετά αισθάνεσαι λίγο σαν να ζεις σε μια ζώνη του λυκόφωτος, δεν μπορείς ακριβώς να προσδιορίσεις ότι όλο αυτό τελείωσε».

Όλο αυτό που έζησε, όσο δύσκολο κι αν ήταν, τη βοήθησε πάντως να αλλάξει τρόπο σκέψης: «Το δώρο της ζωής δεν είναι στάνταρ. Είναι σαν να φοράς κάποια γυαλιά καθημερινότητας και να τα βλέπεις όλα κάπως θολά αλλά με μια τέτοια εμπειρία σπάνε τα γυαλιά και τα μάτια της ψυχής σου είναι καθαρά».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 
 

TAGS