Η Σοφία Καρβέλα εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της και την σούπερ fit γραμμή της, ενώ δεν αποφεύγει να δείξει το σώμα της μέσα από τις αναρτήσεις της στο ίνσταγκραμ. Τα σχόλια από τους ακόλουθούς της είναι παραπάνω από εγκωμιαστικά.

Τα τελευταία της ποστ είναι από τη Σαντορίνη, όπου περνάει τις διακοπές της, απολαμβάνοντας τη μοναδικότητα του τοπίου, κάτι που άλλωστε σχολιάζει κι η ίδια συμπληρωματικά των φωτό της. Η Σοφία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη, ενώ επισκέπτεται την Ελλάδα συχνά για μίνι διακοπές. 

Μέσα από τα καρέ που ανέβασε από το νησί του ηφαιστίου είδαμε ότι μαζί της βρίσκονται η μητέρα της Άννα Βίσση και η θεία της Λία Βίσση. Η κοινή φωτογραφία τους άφησε πολύ δυνατά σχόλια πίσω της, μιας και είναι σπάνια. «Family gone wild» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σοφία Καρβέλα.

Σε μία άλλη φωτό η Σοφία μας δείχνει την εικόνα της μόλις έχει σηκωθεί από το κρεβάτι, φορώντας τα εσώρουχά της, ενώ σε μία άλλη ποζάρει με το μικροσκοπικό μπικίνι της. Τα σχόλια θαυμασμού συνεχίζονται. 

 

Δείτε τις φωτογραφίες: 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS