Τον γνωρίζουμε ως ηθοποιό, αλλά ο Σταύρος Ζαλμάς, όπως είπε στον Ανδρέα Ροδίτη και την εκπομπή «Η Ζωή Είναι Στιγμές», ξεκίνησε την επαγγελματική διαδρομή του εντελώς διαφορετικά, δουλεύοντας για σχεδόν δέκα χρόνια στην τράπεζα, μια καριέρα που τον «έπνιγε», όπως παραδέχτηκε, προκαλώντας του ένα πλήθος ψυχοσωματικών προβλημάτων.

«Σχεδόν δέκα χρόνια στην τράπεζα μου δημιούργησαν πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα. Δεν είναι μόνο ότι πνιγόμουν σε αυτό το εργασιακό περιβάλλον, με ό,τι συνεπαγόταν, από την άλλη μεριά είχα μέσα μου τη φλόγα της υποκριτικής, που με έκαιγε. Δεν ήταν μόνο ότι βρισκόμουν σε ένα αντίξοο περιβάλλον, ήμουν και πολύ μακριά από εκεί όπου θα ήθελα να είμαι» είπε.

«Δεν ήταν μόνο ότι βρισκόμουν σε ένα αντίξοο περιβάλλον, ήμουν και πολύ μακριά από εκεί όπου θα ήθελα να είμαι»

Για τα ψυχοσωματικά προβλήματα που του προκάλεσε αυτό το λανθασμένο ξεκίνημα καριέρας, πρόσθεσε: «Το πρώτο σύμπτωμα ήταν απώλεια της λίμπιντο. Το δεύτερο σύμπτωμα ήταν βλεφαρόπτωση, πτώση των μαλλιών, αδυναμία να ξυπνήσω το πρωί, και κανόνια να βαράνε. Και εν συνεχεία καρκίνος στο στόμα και φυματίωση. Όλα αυτά προς το τέλος της θητείας μου, λίγο πριν παραιτηθώ. Εξαλείφθηκαν έξι μήνες αφού παραιτήθηκα, χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex
 

TAGS