Στην αρχή είχαμε το καυτό ειδύλλιο Αγγελόπουλου-Βαλαβάνη, όμως πλέον δεν πουλάει. Οπότε ασχολούμαστε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη πλέον. 

Ξαφνικά, αυτοί οι δύο, αγκαλιάζονται, φιλιούνται, πάνε βόλτα, χαϊδεύονται… Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι πως σε όλα τα σκηνοθετημένα φλερτ συμμετέχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Φήμες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει εσωτερική πληροφόρηση για να κινεί τα νήματα ανάλογα με τις ανάγκες της παραγωγής. Όπως τυχαία έγινε το κοριτσάκι της διπλανής πόρτας, το ταπεινό χαμομηλάκι μετά την υποψηφιότητα της προς αποχώρηση και ξαφνικά ερωτεύτηκε και με τον Βασάλο. Ένα στιγμιότυπο πυροδότησε την φήμη, όταν η Βαλαβάνη τον αγκάλιασε για να του ευχηθεί για την γιορτή του και κάτι του είπε στο αυτί.

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι οι κάμερες δεν είναι αόρατες. Μάλιστα η Ευρυδίκη κοίταξε και τον φακό πριν το κάνει.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι έχει βγει αυτή η φήμη, είναι μέσα στο στόρι της αγιοποίησης της, γιατί η παραγωγή αποφάσισε να μην την «εξαφανίσει» αφού την θέλει για τελικό, ούτε να την κάνει αντιπαθητική όπως ήταν. Να είναι γλυκούλα και να απασχολεί με φλερτάκια που αιωρούνται. Έτσι λοιπόν βλέποντας την κάμερα, έχοντας και την σχετική ενημέρωση, ότι έξω κυκλοφορεί αυτή η φήμη το πυροδότησε περισσότερο. Στο αυτί τι είπε; Τίποτα το πονηρό, απλά έπρεπε να το κάνει να φανεί έτσι.

Μάλιστα, ο Βασάλος την πήρε χαμπάρι και στο παιχνίδι των ερωτήσεων, στο οποίο πάλι πετούσαν υπονοούμενα, λέει δυσαρεστημένος, «ψοφάτε για κάτι τέτοια…». 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: youweekly.gr

TAGS