ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στο Suits θέλουν διακαώς πίσω τη Μέγκαν και της δίνουν αυτό το αδιανόητο ποσό για μόνο δύο λεπτά

H πρώην ηθοποιός και νυν Δούκισσα του Σάσσεξ εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει για πολύ λίγο στην πετυχημένη σειρά του ΝΒC.

Στο Suits θέλουν διακαώς πίσω τη Μέγκαν και της δίνουν αυτό το αδιανόητο ποσό για μόνο δύο λεπτά

H Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι Κέιτ. Δεν κατάφερε να τρυπώσει στην καρδιά της βρετανικής κοινής γνώμης με την ίδια ταχύτητα που τα κατάφερε η Μίντλετον, παρόλο που ακούγεται πως έκλεψε από νωρίς την καρδιά της βασίλισσας που είδε σε αυτήν την ανανέωση που είχε ανάγκη ο θεσμός της μοναρχίας. Δεν ακολουθεί πάντα το πρωτόκολλο, ντύνεται περισσότερο σαν σταρ του σινεμά παρά σαν μέλος κάποιας βασιλικής οικογένειας, λένε πως κάνει τον Χάρι ό,τι θέλει έχει ήδη καταφέρει να τσακωθεί με τον αδελφό του, ενώ οι βρετανικές εφημερίδες μάλλον δεν την βλέπουν με πολύ καλό μάτι.

Η Μέγκαν ωστόσο θα ήθελε πολύ να είναι η νέα Λαίδη Νταϊάνα. Και για να το καταφέρει αυτό, αφού δεν έχει τον κόσμο πάντα στο πλευρό της, πρέπει να το ρίξει στις φιλανθρωπίες. Άλλωστε έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι αυτό θέλει να κάνει στη ζωή της, να ασχολείται με τα κοινά και να ιδρύει ιδρύματα.

Η ευκαιρία για να αποδείξει πόσο πολλά είναι διατεθειμμένη να κάνει προκειμένου να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη μόλις ήρθε και μάλιστα από την πηγή στην οποία οφείλει εξολοκλήρου την φήμη και την διασημότητα της. Την εξαιρετικά πετυχημένη τηλεοπτική σειρά Suits του αμερικανικού δικτύου NBC, μέσα από την οποία η Μαρκλ έγινε σταρ παγκόσμιας εμβέλειας και κέρδισε πολλά εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα οι παραγωγοί της σειρά την θέλουν πίσω και καθώς ξέρουν ότι δεν μπορούν να την έχουν μόνιμα είναι διατεθειμμένοι να αρκεστούν σε λίγα μόνο λεπτά. Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Fortune οι υπεύθυνοι της σειράς πρότειναν στη Δούκισσα να γυρίσει ένα βίντεο διάρκειας μόλις δύο λεπτών που θα παίξει εμβόλημα στη διάρκεια κάποιου επεισοδίου προσφέροντας της το ποσό των 6 εκατομμυρίων δολαρίων που η Μέγκαν θα δωρίσει στη συνέχεια σε όποια φιλανθρωπικά ιδρύματα επιθυμεί. Μάλιστα οι συντελεστές του Suits είναι διατεθειμμένοι όχι μόνο να καταξοδευτούν αλλά και να ξεβολευτούν πολύ αφού το γύρισμα για τη συγκεκριμένη σκηνή θα γίνει στο Λονδίνο.

Η Μαρκλ βέβαια δεν έχει πει ακόμα το «ναι» και πολλοί υποστηρίζουν πως αν και θα το ήθελε πολύ στο τέλος η νέα της θέση στο Μπάκιγχαμ δεν θα το επιτρέψει.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.