Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η γυναίκα της ζωής του, Άσπα, συμπλήρωσαν φέτος 53 χρόνια παντρεμένοι. Το ζευγάρι ήταν μαζί ήδη από την εποχή που η Άσπα ήταν ακόμα μαθήτρια Γυμνασίου και είχε γοητευτεί από τον νεαρό, μουσικό που έβγαζε τα προς το ζην παίζοντας σε μικρές μπουάτ της Πλάκας.

Ο ίδιος ο Διονύσης Σαββόπουλος έχει αφηγηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη του ένα περιστατικό από την ημέρα που έγινε στην Ελλάδα το Πραξικόπημα των Συνταματαρχών, στις 21 Απρίλίου του 1967. Όπως είχε πει ο διάσημος τραγουδοποιός εκείνος ακόμα κοιμόταν όταν πολύ νωρίς το πρωί τον ξύπνησε φοβερός θόρυβος από τον δρόμο και ένα έντονο χτύπημα στην πόρτα. Πήγε να δει ποιος είναι και μέσα στο σπίτι όρμηξε η αγαπημένη του Άσπα, πανικόβλητη και τρομαγμένη. «Διονύση», του είπε «Έξω λένε ότι έγινε Χούντα, Πραξικόπημα. Τι σημαίνει Πραξικόπημα, Διονύση;», Kαι εκείνος όσο πιο ψύχραιμος γινόταν της απάντησε: «Σημαίνει ότι δεν θα γίνει η συναυλία σήμερα».

Λίγους μήνες μετά το ζευγάρι παντρεύτηκε και αναχώρησε για το Παρίσι. Τώρα μία σπάνια, όμορφη φωτογραφία από τον γάμο τους είδε το φως της δημοσιότητας μέσω του προφίλ της Έλενας Μακρή στο Instagram.

Το τραγούδι «Άσπα» μέσα από τον δίσκο «Ρεζέρβα»:

Όπως αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία, ο Διονύσης Σαββαόπουλος έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για τη σύζυγό του και τον γάμο τους:

«"Κυριακή 28 Οκτωβρίου 1967. Μέρα του ΟΧΙ εγώ είπα ναι. Και ακόμη με ανέχεται το κορίτσι μου".Αυτό είχε δηλώσει στο περιοδικό "Life&Style” πριν μερικά χρόνια o Διονύσης Σαββόπουλος ενθυμούμενος την ημέρα που παντρεύτηκε την αγαπημένη του Ασπασία Αραπίδου το 1967. Το κοινό που ακολουθεί πιστά τον τραγουδοποιό την γνωρίζει καλύτερα με το χαϊδευτικό της, Άσπα, όπως την αναφέρει ο ίδιος σε πολλά από τα τραγούδια του και τις μουσικές του παραστάσεις κατά τη διάρκεια του γάμου τους που μετρά πλέον 53 χρόνια».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS