Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας μπορεί να παρουσιάζουν σήμερα μια ευτυχισμένη οικογενειακή καθημερινότητα στα social media, με τις δύο κόρες τους, όμως η αθλήτρια μετρά μία ακόμα, αποτυχημένη εγκυμοσύνη στο ενεργητικό της. Καθώς τη θυμάται σε νέα συνέντευξη, λέει: «Στις 9,5 εβδομάδες έχασα το παιδί. Ήταν παλίνδρομη κύηση. Ήταν κάτι που μας σόκαρε πάρα πολύ, τότε δεν γνώριζα ότι είναι τόσο συχνό. Αγχώθηκα μετά και έλεγα, θα ξαναμείνω έγκυος;».

Ευτυχώς οι φόβοι της δεν βγήκαν αληθινοί, μάλιστα οι δύο επιτυχημένες εγκυμοσύνες που ακολούθησαν ήρθαν πολύ κοντά η μία στην άλλη. «Ήμουν πολύ τυχερή που έχω δύο ήσυχα παιδιά, που συνεργάζονται. Όταν ήρθε η δεύτερη εγκυμοσύνη [η δεύτερη ολοκληρωμένη] τρόμαξα πώς θα τα βγάλω πέρα, δυσκολεύτηκα πάρα πολύ γιατί όσο φουσκώνει η κοιλιά σου και έχεις ένα πολύ μικρό παιδί που πρέπει να παίρνεις αγκαλιά και να τρέχεις από πίσω, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Ξεκίνησα να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μετά μου απαγόρευσαν να σηκώνω τη Σοφία, ό,τι δυσκολότερο. Με αποτέλεσμα πριν γεννήσω να μείνω έναν μήνα στο νοσοκομείο».

«Ξεκίνησα να κάνω πρόωρες συσπάσεις και μετά μου απαγόρευσαν να σηκώνω τη Σοφία, ό,τι δυσκολότερο. Με αποτέλεσμα πριν γεννήσω να μείνω έναν μήνα στο νοσοκομείο».

Ευτυχώς ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ιδιαίτερα συμμετοχικός γονιός, σύμφωνα με τα λεγόμενά της: «Είναι ένας πολύ καλός μπαμπάς, κάνει τα πάντα, παρόλο που περνάει ένα πάρα πολύ δύσκολο διάστημα. Το δούλεψα πάρα πολύ για να μπορέσω να διαχειριστώ τις δικές μου ήττες με τις επιτυχίες του συντρόφου μου, αλλά με έκανε καλύτερο άνθρωπο».

Δείτε τη να μιλάει για τις δυσκολίες της τελευταίας εγκυμοσύνης της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

TAGS