Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται», η Κάτια Ζυγούλη μίλησε για την εμπειρία της από το τραγικό γεγονός της φωτιάς στο Μάτι, αλλά και το δίδαγμα που της άφησε. «Στη φωτιά στο Μάτι δεν ήμουν καν εκεί, είχα αφήσει το παιδί στους γονείς μου εκεί» θυμήθηκε. «Είσαι ανήμπορος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν, ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν, αν πεθαίνουν, δεν ήξερα τίποτα».

«Είσαι ανήμπορος. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Καθόμουν, ατένιζα τη θάλασσα και δεν ήξερα αν ζουν, αν πεθαίνουν, δεν ήξερα τίποτα».

Όπως συνέχισε το μοντέλο και σύζυγος του Σάκη Ρουβά: «Ξέρεις ποιο νομίζω ότι είναι το μάθημα που πήρα; Εμπιστοσύνη. Δηλαδή, δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε όλα, δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε όλα. Έρχονται πράγματα που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ στη ζωή σου. Πρέπει να πορεύεσαι με εμπιστοσύνη, όπου πιστεύει ο καθένας: στον Θεό, στο σύμπαν, σε ενέργειες… όπου επιλέγεις να πιστέψεις. Και να ευχαριστηθείς αυτό που έχεις τώρα».

Χαρακτηριστικά, η Ζυγούλη αφηγήθηκε ένα πρόσφατο περιστατικό: «Έτυχε πριν από δύο μέρες τα παιδιά να είναι στην τηλεκπαίδευση κι εγώ να πρέπει να φύγω για δουλειά. Λέω, μήπως δεν τα ενοχλήσω τώρα, γιατί θα τους αναστατώσω που φεύγει η μαμά από το σπίτι; Να φύγω κρυφά. Και μετά λέω, όχι, μη φύγεις, δεν ξέρεις τι συμβαίνει το άλλο λεπτό, φίλησέ τα».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Κάτιας Ζυγούλη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube
 

TAGS