Η Τάνια Τσανακλίδου, καλεσμένη της Έλενας Κατρίτση στην εκπομπή «Προσωπικά», αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα και τη μητέρα της, κανένας από τους οποίους δεν βρίσκεται σήμερα εν ζωή.

Για τον πατέρα της είπε πως «όσο ζούσε, δεν τον είχα καταλάβει καθόλου». «Θεωρούσες ότι η έμφυτη ευγένεια που είχε ήταν αδιαφορία;» τη ρώτησε η Κατρίτση, για να απαντήσει η τραγουδίστρια θετικά προσθέτοντας πως «στεναχωριέμαι που τον πατέρα μου τον αγάπησα όταν μεγάλωσα και όταν τον έχασα πιο πολύ. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ κύριος, καθόλου δεν έμοιαζε με εμένα, που εγώ είμαι λίγο λέτσος. Με ενοχλούσε που ήταν τόσο κομψός. Ήταν ράφτης.

«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ κύριος, καθόλου δεν έμοιαζε με εμένα, που εγώ είμαι λίγο λέτσος. Με ενοχλούσε που ήταν τόσο κομψός. Ήταν ράφτης»

»Φίλαγε τα χέρια όλων των γυναικών που γνώριζε και κάπου αυτό εμένα με ενοχλούσε. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, πολύ ανοιχτόμυαλος, και εγώ το θεωρούσα λίγο υπερβολικό. Ντυνόταν πολύ καθωσπρέπει και εγώ με τον καθωσπρεπισμό είχα ένα θέμα από παιδί. Μετά όμως κατάλαβα πόσο υπέροχος άνθρωπος ήταν, ιδίως όταν αρρώστησε».

Για τη μητέρα της είπε πως είχαν πάρα πολλά κοινά, αλλά και πολλές συγκρούσεις μεταξύ τους. Χαρακτηριστικά, πρόσθεσε ότι μετά από καβγάδες, μπορεί να έκαναν και δεκαπέντε μέρες να μιλήσουν μεταξύ τους.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: YouTube

TAGS