Τίτλοι τέλους έπεσαν στην πολυετή φιλία του Σταμάτη Κραουνάκη με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, την στιγμή που ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αποφάσισε να στείλει εξώδικο στην τραγουδίστρια. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην πρωινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην παρεξήγηση που δημιουργήθηκε και οδήγησε στο τέλος μιας φιλίας που μετρά περισσότερα απο 30 χρόνια, επισημαίνοντας μάλιστα, πως δεν του λείπει η σχέση του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

«Υπάρχει μια φράση της Νικολακοπούλου από ένα άλλο τραγούδι μας που απαντάει “Θέλω να βγάλω τη φωτιά περιφορά”. Ήταν μια κακή στιγμή, νομίζω έχουμε μετανιώσει όλοι γι' αυτή τη στιγμή. Το μόνο που θέλω να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, νομιζω την έχει χάσει. Δεν μιλάμε από τότε. Δεν ήμουν εγώ αυτός που έκανε την στραβή, δεν προσπάθησα να μιλήσουμε. Την ώρα που έδωσα την εντολή για το εξώδικο, εκείνη την ώρα σκότωνα 20 - 30 χρόνια από τη ζωή μου. Τόσα ξέρω την Αλκηστη και είχαμε κοινή πορεία. Δεν μου λείπει η παρέα της, έχω άλλη παρέα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνθέτης. Ο Σταμάτης Κραουνάκης, ενοχλήθηκε με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, όταν η ίδια έλαβε μέρος σε μια συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων, πάνω σε καρότσα, κατά της διάρκεια της πρώτης καραντίνας και η ερμήνευσε τραγούδια του συνθέτη, χωρίς την αδεία του.

Να ευχηθώ στην Άλκηστη είναι να ξαναβρεί τη σχέση της με την κοινωνία, νομιζω την έχει χάσει. 

 

Μια αναδρομή στο παρελθόν, ωστόσο, έφερε στο μυαλό του Σταμάτη Κραουνάκη ένα παρόμοιο περιστατικό που συνέβη με την Μαρινέλλα, το οποίο τον ανάγκασε να προσφύγει ξανά στο εξώδικο. «Μια φορά είχα μια σύγκρουση με τη Μαρινέλλα, αλλά κράτησε λίγο. Είχε κάνει μια διασκευή στη Μαλάμω, τελοσπάντων δεν θέλω να το θυμάμαι, γιατί την αγαπώ. Εγώ κάνω εξώδικα όπως ξέρεις. Της είχα στείλει εξώδικο, όπως και στην Πρωτοψάλτη», ανέφερε.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS