Έπειτα από τα όσα είπε στην έναρξη του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή και αφού ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά, μιας και η φετινή πρεμιέρα συμπίπτει με το άνοιγμα των σχολείων, έδωσε το δικό της μήνυμα αναφορικά με την κατάσταση στα τηλεοπτικά…

«Άσπρο στο μαύρο, δεν είναι τυχαίο που σήμερα θα μας δείτε όλους ντυμένους στα άσπρα. Γιατί επιλέγουμε το άσπρο στο μαύρο, το φως στο σκοτάδι, το λευκό απέναντι σε όλες τις γκρι αποχρώσεις, αυτό θα κάνουμε στο Happy Day και φέτος» ανέφερε η παρουσιάστρια και στην συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας, η Ελένη Τσολάκη και ο Κώστας Φραγκολιάς έκαναν την είσοδο τους στο πλατό ανανεωμένοι και με διάθεση για πειράγματα όπως απέδειξε και το χιουμοριστικό βίντεο από το καλοκαίρι τους. 

Λίγο μετά την έναρξη της πρεμιέρας του Happy Day, η Ελένη Τσολάκη ντυμένη στα λευκά όπως όλη η ομάδα είπε τον καιρό. Όμως ο καιρός με την Ελένη είχε μία αλλαγή. 

Το αγαπημένο τραγούδι του καιρού, όπως είπε και η ίδια, βγήκε με προσθήκη.
Πρόκειται για μία version 2016-2017 του ίδιου τραγουδιού. Αν και ήταν να αλλαχτεί τραγούδι, τελικά αποφασίστηκε απλά να ενισχυθεί με τη νότα Γιάννη Κρητικού, προστέθηκε ο ήχος της λύρας και δύο μαντινάδες, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο:

 

TAGS