Εδώ και αρκετά χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη έχει αφήσει οριστικά πίσω της την ελληνική σόουμπιζ και έχει εγκατασταθεί μόνιμα στον αγαπημένο της τόπο, την όμορφη Νάουσα της Πάρου όπου διατηρεί δύο όμορφα καφέ μπαρ.

Η πρώην ηθοποιός και παρουσιάστρια λατρεύει το σπίτι της στη νησί των Κυκλάδων και δεν το αποχωρίζεται ακόμα και τους χειμερινούς μήνες, μένοντας πλέον συνέχεια στο νησί που τόσο την ηρεμεί και την χαλαρώνει.

Εκεί, εκτός από τα δύο παιδιά της που την επισκέπτονται τακτικά, έχει συντροφιά λίγους, καλούς φίλους που γνώρισε στο νησί, αλλά και το όμορφο σκυλάκι της το οποίο την ακολουθεί στις καθημερινές της βόλτες.

Μία πρόσφατη φωτογραφία από το κέντρο της όμορφης Νάουσας αποδεικνύει και πάλι την ξεχωριστή αγάπη της Σοφίας Αλιμπέρτη για το νησί της, αφού σε αυτή βλέπουμε την ηθοποιό να περπατάει με total white λουκ στα άδεια, χειμωνιάτικα σοκάκια, δείχνοντας ωστόσο απόλυτα ευτυχισμένη

Στη λεζάντα περνάει το δικό της μήνυμα για τις μικρές επιχειρήσεις της Πάρου που παραμένουν εδώ και καιρό κλειστές, τονίζοντας την ανάγκη να στηρίξουμε όλοι μας με τον τρόπο μας τις τοπικές οικονομίες της κάθε περιοχής.

«Στηρίζω τους ανθρώπους που αγαπώ!!! Στηρίζω εκείνους που με στηρίζουν με κάθε τρόπο μέσα στα χρόνια!!! Στηρίζω την οικονομία του τόπου που αγαπώ να ζω!!! Στηρίζω τους φίλους μου!!», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Αλιμπέρτη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS