Καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης, κάνοντας σημαντικές αποκαλύψεις για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε πριν μερικά χρόνια, καθώς παρουσίασε όγκο στο κεφάλι. Ο γνωστός ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί φέτος στην ελληνική σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», ανέφερε πως στα 42 κινδύνεψε να πεθάνει καθώς έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ο Αιμίλιος Χειλάκης αποκάλυψε ότι πάρα το γεγονός πως οι πιθανότητες επιτυχίας της επέμβασης ήταν με το μέρος του, υπήρξε ωστόσο και ένα μικρό ποσοστό να πεθάνει. «Οι πιθανότητες να ζήσω ήταν αρκετά υπέρ μου, αλλά όταν υπάρχει έστω και 1% ότι μπορεί να πεθάνεις, είναι 1%. Είχα έναν καλοήθη όγκο στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, στην βάση κρανίου και το κατάλαβα επειδή είχα διπλωπία. Ο όγκος δηλαδή πίεσε το οπτικό νεύρο, σταμάτησε να κάνει μηχανική κίνηση το μάτι, ήταν δεν ήταν αλλήθωρο. Όμως μέσα σε έναν μήνα από την στιγμή που το κατάλαβα έγινε και η εγχείρηση», εξήγησε ο ηθοποιός, ο οποίος τόνισε πως ο όγκος ξεκίνησε να μεγαλώνει προς το οπτικό νεύρο και όχι προς την καρωτίδα, καθώς στην περίπτωση αυτή θα ήταν δύσκολο να τον αντιληφθεί και ίσως πέθαινε ακαριαία.

Όμως μέσα σε έναν μήνα από την στιγμή που το κατάλαβα έγινε και η εγχείρηση», εξήγησε ο ηθοποιός, ο οποίος τόνισε πως ο όγκος ξεκίνησε να μεγαλώνει προς το οπτικό νεύρο και όχι προς την καρωτίδα, καθώς στην περίπτωση αυτή θα ήταν δύσκολο να τον αντιληφθεί και ίσως πέθαινε ακαριαία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σαν «εραστής της ζωής» αντέκρουσε τις δυσκολίες πριν την επέμβαση, δίνοντας θάρρος τόσο στην σύζυγό του, Αθήνα, όσο και στον εαυτό του. Μάλιστα, όπως τόνισε ο Έλληνας καλλιτέχνης, καθησύχασε τον γιατρό του την ώρα του χειρουργείου πως δεν φέρει καμία ευθύνη για ότι συμβεί, καθώς είναι πολύ ευτυχισμένος με την ζωή που έχει ήδη ζήσει. «Εγώ είπα απλά στον γιατρό μου και το θεωρώ πολύ αλαζονικό, αλλά τότε το πίστευα ‘’Οτιδήποτε κι αν συμβεί, δεν φέρεις καμία ευθύνη. Έχω ζήσει μία πλήρη και πλούσια ζωή κι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει’’ και εκείνος που απάντησε ‘’πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι κι όχι να το κάνω εγώ"», είπε ο ηθοποιός που προσπάθησε και τελικά κατάφερε να νικήσει το θάνατο με μια δήλωση.

Έχω ζήσει μία πλήρη και πλούσια ζωή κι είμαι πολύ ευτυχισμένος με τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και τα πράγματα που έχω κάνει’’ και εκείνος που απάντησε ‘’πρώτη φορά βλέπω ασθενή να με ηρεμεί στο χειρουργικό τραπέζι κι όχι να το κάνω εγώ"», είπε ο ηθοποιός που προσπάθησε και τελικά κατάφερε να νικήσει το θάνατο με μια δήλωση.

Το κομβικό αυτό περιστατικό διαφοροποίησε τον τρόπο σκέψης του ηθοποιού, μαθαίνοντάς του να βαδίζει πλέον με όσο το δυνατόν πιο θετικό αποτύπωμα στην ζωή. «Δεν ήθελα ποτέ με τον φόβο να επιδείξω κύρος, νομίζω πως όποιο κύρος έχω στα 51 μου είναι από καλές πράξεις», σχολίασε στην συνέχεια ο Αιμίλιος Χειλάκης.

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS