ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Στα 40 μού είπαν ότι η καριέρα μου τελείωσε». Αποκάλυψη της Σούζαν Σάραντον για το Χόλιγουντ

Η ηθοποιός έκανε την δική της εξομολόγηση για τις ηλικιακές διακρίσεις στη βιομηχανία του σινεμά.

«Στα 40 μού είπαν ότι η καριέρα μου τελείωσε». Αποκάλυψη της Σούζαν Σάραντον για το Χόλιγουντ

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκόσμιου σινεμά, έχοντας πρωταγωνιστήσε από την δεκαετία του '70 και μετά στη μια πετυχημένη ταινία μετά την άλλη.

Σε έναν λογικό κόσμο κανείς δεν θα μπορούσε εύκολα να φανταστεί πως ίσως κάποιοι έβλεπαν πάνω στο σαγηνευτικό χαμόγελο της Σούζαν Σάραντον και στη γοητευτική παρουσία της κάτι σαν ημερομηνία λήξης. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για τις διακρίσεις που βίωσε η ίδια αλλά και που είδε να συμβαίνουν καθημερινά στον μακρινό πλανήτη του Χόλιγουντ, και σόκαρε αποκαλύπτοντας πως παραγωγοί της είχαν πει ότι η καριέρα της θα τελειώνε την στιγμή που θα πατούσε τα 40.

«Στα 40 μου μού είπαν ότι η καριέρα μου είχε λάβει τέλος,» αποκαλύπτει η 71χρονη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί ακόμα σε πολύ μεγάλες παραγωγές, ενώ εξομολογείται πως αν θέλεις να έχεις τύχη στη βιομηχανία του παγκόσμιου σινεμά δεν θα έπρεπε να συζητάει ποτέ το ενδεχόμενο να αποκτήσει νωρίς παιδιά γιατί κάτι τέτοιο θα την έκανε «λιγότερο σέξι» στα μάτια των ανδρών.

«Στα 40 μού είπαν ότι η καριέρα μου τελείωσε». Αποκάλυψη της Σούζαν Σάραντον για το Χόλιγουντ
H Σούζαν Σάραντον σε σκηνή του Rocky Horror Picture Show.

Η Σάραντον κάνει και μία ακόμα ενδιαφέρουσα αποκαλύψη πάνω στις ηλικιακές διακρίσεις που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο Χόλιγουντ εξηγώντας πως το γεγονός ότι εξακολουθεί να παίζει σε ταινίες και να έχει μία ζωντανή καριέρα, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι «υπάρχουν πολλές γυναίκες παραγωγοί και σκηνοθέτες που δεν ενδιαφέρονται γι'αυτά τα πράγματα και πιστεύουν σε μένα».

Η ηθοποιός στη συνέντευξη της πήρε θέση και για το κίνημα "Time's Up" το οποίο και υποστηρίζει ξεκάθαρα λέγοντας ότι μπορεί να ξεκίνησε από τις διάσημες κυρίες της showbiz όμως αφορά όλες τις γυναίκες, όποιο κι αν είναι το επάγγελμα του ασκούν. «Είναι πολύ σημαντικό να ακουστούν οι φωνές των φίλων μας που ίσως δουλεύουν ως σερβιτόρες ή ως υπάλληλοι, που εργάζονται σε ξενοδοχεία ή φροντίζουν τα παιδιά μας. Όλων των γυναικών που αισθάνονται ευάλωτες και δέχονται σεξουαλική ή σωματική βία», είπε χαρακτηριστικά.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.