Μια σπάνια επιστολή που έγραψε η πριγκίπισσα Νταϊάνα το 1989 δημοπρατείται από τον οίκο δημοπρασιών The William George. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα έγραψε την επιστολή στις 21 Ιουνίου 1989, ως ευχαριστία στον Sergeant Plumb της Scotland Yard's Special Escort Group αφού διοργάνωσε μια επίδειξη μοτοσικλετών που πραγματοποιήθηκε στα 7α γενέθλια του Γουίλιαμ.

Στην επιστολή, η πριγκίπισσα έγραφε: «Αγαπητέ Sgt Plumb, Ήταν πολύ καλό από εσάς και την ομάδα σας να έρθετε εδώ σήμερα στα γενέθλια του William. Δεν μπορώ να σας πω τι ευχαρίστηση χάρισε η έκθεση στα μικρά ανθρωπάκια και τις μητέρες τους! Γνωρίζω πόσο ιδιαίτερα απασχολημένοι είστε όλοι τώρα, γι 'αυτό σημαίνει ακόμη περισσότερα για μας ότι εσείς και τα αγόρια μοτοσικλετών μπορέσατε να συμμετάσχετε στις γιορτές των γενεθλίων! Έχετε τις θερμότερες ευχαριστίες μας, William, Harry». Η επιστολή υπογράφεται από την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η τωρινή αξία της επιστολής που φέρει την υπογραφή της ως «Πριγκίπισσα της Ουαλίας», εκτιμάται στις £7,500, δηλαδή περίπου 8.571 ευρώ.

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS