Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση εμφανίστηκε η Σμαράγδα Καρύδη στην τελευταία της δημοσίευση στον λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός αν και απολαμβάνει τις διακοπές της το διάστημα αυτό, ωστόσο συνεχίζει να παραμένει ενεργή στα social media, ενημερώνοντας σταθερά τους ακολούθους της με στιγμιότυπα της καθημερινότητας της. Αυτή τη φορά, μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που απεικονίζει την ίδια να ποζάρει με μαγιό, χωρίς ρετούς και ιδιαίτερες επεξεργασίες, κέρδισε τις καρδιές των θαυμαστών της. Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει, αφού στα 51 της χρόνια διατηρεί ένα υγιές και καλογυμνασμένο κορμί, όπως όλοι εύκολα μπορούν να αντιληφθούν.

Πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην το κάνει, αφού στα 51 της χρόνια διατηρεί ένα υγιή και καλογυμνασμένο κορμί, όπως όλοι εύκολα μπορούν να αντιληφθούν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν και με την πρώτη ματιά φαίνεται πως η ηθοποιός ποζάρει μόνη της, στο πάνω μέρος της φωτογραφίας υπάρχει ένας κρυφός αλλά πολύ πιστός της θαυμαστής, που δεν είναι άλλος απο τον αγαπημένο της Γιάννη, τον ολόλευκο σκύλο της. Η Σμαράγδα Καρύδη στο caption της δημοσίευσης δεν αφήνει ασχολίαστο το γεγονός πως ο σκύλος της ποζάρει μαζί της, κοιτάζοντάς της και αναφέρει χαριτολογώντας με νόημα, “Αυτό που πας να κάνεις φωτογράφιση αλλά πάντα από πίσω βγαίνει ο σεσημασμένος photobomber; Ο αυτόπτης μάρτυς; Ο μαϊντανός; Ο πανταχού παρών; Ο ''όποια πέτρα σηκώσεις είναι από κάτω";”

 

Kεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS