ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σε ποιο παλάτι ετοιμάζονται να συζήσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Έχει ήδη ξεκινήσει μεγάλη «επιχείρηση» ανακαίνισης σε ένα από τα μεγαλύτερα διαμερίσματα του παλατιού.

Σε ποιο παλάτι ετοιμάζονται να συζήσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;

Μετά το διαζύγιο της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η Νταϊάνα μετακόμισε στο παλάτι του Κένσινγκτον όπου έζησε μέχρι τον ξαφνικό θάνατο της το 1997.

Πλέον στο τεράστιο αυτό οίκημα που ανήκει στο στέμμα της Μεγάλης Βρετανίας και περνάει από γενιά σε γενιά, μένουν οι πρίγκιπες της βασιλικής οικογένειας, με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να έχουν μετακομίσει εκεί εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα τα ζευγάρι,σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκανε πρόσφατα μια μεγάλη ανακαίνιση στο διαμέρισμα όπου έχουν επιλέξει στο εντυπωσιακό παλάτι της βρετανικής πρωτεύουσας. Πιο συγκεκριμένα, το σπίτι τους αποτελείται από 22 δωμάτια και 2 κουζίνες και βρίσκεται αρκετά κοντά στα διαμερίσματα του αδελφού του Γουίλιαμ, Χάρι, ο οποίος επίσης ζει στο παλάτι του Κένσινγκτον.

Τώρα, λοιπόν, ο μικρός γιος του Καρόλου ετοιμάζεται να πάρει κι αυτός την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ και να φτιάξει την δική του «φωλιά» κοντά στο διαμέρισμα του αδελφού του. Ο Χάρι και η Μέγκαν προς το παρόν μένουν στο αρκετά πιο μικρό Nottigham Cottage (το σπίτι όπου έμεναν και ο Γουίλαμ με την Κέιτ στην αρχή της σχέσης της), κάθε φορά που το πρόγραμμα της ηθοποιού της επιτρέπει ένα ταξίδι στην Αγγλία.

Με τον αρραβώνα όμως να βρίσκεται ήδη προ των πυλών, ο πρίγκιπας Χάρι έχει προσλάβει συνεργεία προκειμένου να ανακαινίσουν και να διαμορφώσουν το τέλειο σπίτι στο προσωπικό του διαμέρισμα στο παλάτι, με στόχο να στεγάσει άμεσα εκεί τον έρωτα του με την Μέγκαν.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύμα, ο ίδιος ανυπομωνεί πολύ για την ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ ο εκπρόσωπος του παλατιού δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει τίποτα, σχολιάζοντας μόνο πως «το ζήτημα είναι προσωπικό».

Σε ποιο παλάτι ετοιμάζονται να συζήσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ;
H πρόσοψη του παλατιού και οι εντυπωσιακοί κήποι
Σχεδιάγραμμα του παλατιού, το οποίο δείχνει σε ποια πτέρυγα μένει κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.