Μετά το διαζύγιο της από τον πρίγκιπα Κάρολο, η Νταϊάνα μετακόμισε στο παλάτι του Κένσινγκτον όπου έζησε μέχρι τον ξαφνικό θάνατο της το 1997. 

Πλέον στο τεράστιο αυτό οίκημα που ανήκει στο στέμμα της Μεγάλης Βρετανίας και περνάει από γενιά σε γενιά, μένουν οι πρίγκιπες της βασιλικής οικογένειας, με τον Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον να έχουν μετακομίσει εκεί εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα τα ζευγάρι,σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκανε πρόσφατα μια μεγάλη ανακαίνιση στο διαμέρισμα όπου έχουν επιλέξει στο εντυπωσιακό παλάτι της βρετανικής πρωτεύουσας. Πιο συγκεκριμένα, το σπίτι τους αποτελείται από 22 δωμάτια και 2 κουζίνες και βρίσκεται αρκετά κοντά στα διαμερίσματα του αδελφού του Γουίλιαμ, Χάρι, ο οποίος επίσης ζει στο παλάτι του Κένσινγκτον. 

Τώρα, λοιπόν, ο μικρός γιος του Καρόλου ετοιμάζεται να πάρει κι αυτός την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ και να φτιάξει την δική του «φωλιά» κοντά στο διαμέρισμα του αδελφού του. Ο Χάρι και η Μέγκαν προς το παρόν μένουν στο αρκετά πιο μικρό Nottigham Cottage (το σπίτι όπου έμεναν και ο Γουίλαμ με την Κέιτ στην αρχή της σχέσης της), κάθε φορά που το πρόγραμμα της ηθοποιού της επιτρέπει ένα ταξίδι στην Αγγλία.

Με τον αρραβώνα όμως να βρίσκεται ήδη προ των πυλών, ο πρίγκιπας Χάρι έχει προσλάβει συνεργεία προκειμένου να ανακαινίσουν και να διαμορφώσουν το τέλειο σπίτι στο προσωπικό του διαμέρισμα στο παλάτι, με στόχο να στεγάσει άμεσα εκεί τον έρωτα του με την Μέγκαν.

Όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύμα, ο ίδιος ανυπομωνεί πολύ για την ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ ο εκπρόσωπος του παλατιού δεν διαψεύδει αλλά ούτε και επιβεβαιώνει τίποτα, σχολιάζοντας μόνο πως «το ζήτημα είναι προσωπικό».

H πρόσοψη του παλατιού και οι εντυπωσιακοί κήποι
Σχεδιάγραμμα του παλατιού, το οποίο δείχνει σε ποια πτέρυγα μένει κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας

 

TAGS