Η σπουδαιότερη είδηση δεν ήταν, ίσως, ότι ο Μπραντ Πιτ, μετά τη Χρυσή Σφαίρα, απέσπασε ένα ακόμα βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου, αυτή τη φορά της Ένωσης Κριτικών, για την ερμηνεία του στο «Κάποτε… στο Χόλιγουντ» του Ταραντίνο – ήταν ούτως ή άλλως φαβορί. Είναι η φιλία του με τον Μπράντλεϊ Κούπερ ο οποίος, όπως αποκαλύφθηκε, τον υποστήριξε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Κατά την ομιλία του στην τελετή απονομής, ο Πιτ τόνισε ότι ο Κούπερ, αφού είχε βάλει για ύπνο τη δίχρονη κόρη του, είχε σπεύσει να παρουσιάσει το βραβείο. «Σε ευχαριστώ, Μπράντλεϊ. Ο Μπράντλεϊ μόλις έβαλε την κόρη του γα ύπνο και μετά ήρθε τρέχοντας εδώ» είπε, προσθέτοντας: «Έγινα νηφάλιος χάρη σε αυτόν τον τύπο και κάθε μέρα από τότε είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ».

«Έγινα νηφάλιος χάρη σε αυτόν τον τύπο και κάθε μέρα από τότε είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ».

Δείτε το στιγμιότυπο της απονομής:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πιτ μιλάει για τον αγώνα του ενάντια στον αλκοολισμό – τον έχει αποκαλύψει σε διάφορες συνεντεύξεις – αλλά ποτέ ξανά δεν είχε αναφερθεί σε αυτόν μπροστά στις κάμερες και σε ένα κοινό που αποτελείτο από την αφρόκρεμα της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Είναι επίσης η πρώτη φορά που ο Πιτ αποκάλυψε την πολύτιμη υποστήριξη που έλαβε από τον συνάδελφο και φίλο του.

Ενδεικτικά, σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στο περιοδικό Interview, αποκαλούσε την εξάρτησή του από το ποτό «ζημιά» και τρόπο «απόδρασης». Μετά τον χωρισμό του από την Αντζελίνα Τζολί ο Πιτ είχε περάσει ενάμιση χρόνο στους Ανώνυμους Αλκοολικούς και έκτοτε δηλώνει ότι παραμένει «καθαρός».

O Μπραντ Πιτ για το αλκοόλ και τον χωρισμό του από την Τζολί:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: REUTERS/Luis Cortes/File Photo

TAGS