Με τον κορονοϊό να έχει προκαλέσει πανικό στις Η.Π.Α. παρουσιάζοντας όλο και περισσότερα κρούσματα, ο Ντόναλντ Τραμπ έθεσε ολόκληρη την χώρα σε κατάασταση εκτάκτου ανάγκης, ενεργοποιώντας κονδύλια δισεκατομμυρίων τα οποία πρόκειται να είναι σύντομα στην διάθεση της δημόσιας υγείας.

Ένας-ένας οι πιο διάσημοι άνθρωποι στους πλανήτη στέλνουν τα δικά τους μηνύματα αλληλεγγύης, ανάμεσα τους και η Lady Gaga που ενθάρρυνε τους πάντες να δείξουν όση περισσότερη καλοσύνη και ευγένεια μπορούν στους γύρω τους σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκοιρία. 

Με μία ανάρτηση της στο Twitter η τραγουδίστρια κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει ήρεμος και ενωμένος στην προσπάθεια του να θέσει υπό έλεγχο την πανδημία κορονοϊού.

«Τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είμαστε συμπονετικοί,» έγραψε η Lady Gaga σε μήνυμά της στο Twitter. «Για εκείνους που είναι άρρωστοι, ή εκείνους που δεν είναι και φοβούνται. Είμαστε σε αυτό μαζί. Σας αγαπώ κόσμε,» συμπλήρωσε.

Αυτές τις ημέρες στα σούπερ μάρκετ της Αμερικής έχουν σημειωθεί πρωτοφανής ουρές και συνωστιμός άνευ προηγουμένο, ενώ υπάρχουν πολύ σοβαρές ελλείψεις σε βασικά αγαθά, όπως χαρτί υγείας, ρύζι και μακαρόνια.

Η πανδημία έχει προκαλέσει ανησυχίες για καθυστερήσεις στις παραδόσεις τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης και πολλοί καταναλωτές στις ΗΠΑ, όπως και σε όλο τον κόσμο έσπευσαν στο πλησιέστερο σούπερ μάρκετ για να εξασφαλίσουν προμήθειες.

Η Lady Gaga την ημέρα που αποφασίστηκε στις ΗΠΑ διακοπή των μαθημάτων στα σχολεία και στα πανεπιστημιακά ιδρύματα, των αθλητικών εκδηλώσεων και απαγόρευση των δημόσιων συγκεντρώσεων, θέλησε να υπενθυμίσει ότι όλοι περνούν αυτή τη δύσκολη περίοδο μαζί.

H ανάρτηση της Lady Gaga.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS