Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έφυγαν και οι δύο με διακρίσεις από τα βραβεία SAG που απασχόλησε τη δημοσιότητα. Είναι και το τρυφερό ενσταντανέ της συνάντησής τους, όπου οι παλάμες τους αγγίζονται στιγμιαία ενώ κινούνται προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Όχι απλά δεν πέρασε απαρατήρητο αλλά έδωσε τροφή για άπειρα, κάποια από αυτά χιουμοριστικά σχόλια. Τελικά, τι συμβαίνει ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον; Υπάρχει ελπίδα να τα ξαναβρούν;

Μια ειδικός στη γλώσσα του σώματος, η Dr. Lillian Glass, μίλησε στο Page Six αποκωδικοποιώντας τις χειρονομίες τους και προσπαθώντας να αποκαλύψει τα μυστικά της σχέσης τους. Φαίνεται ξεκάθαρο, όπως είπε, ότι η αγάπη τους «δεν πέθανε ποτέ». «Είναι αμοιβαία κι αυτό είναι το όμορφο. Είναι απόλυτα συνδεδεμένοι, σαν δύο μαγνήτες που έλκεται ο ένας από τον άλλο. Η Τζένιφερ ήθελε αυτό το άγγιγμα – την επικοινωνία μαζί του – και εκείνος την αγγίζει. Ήταν αμοιβαίο». Η Glass δεν αποκλείει επίσης την πιθανότητα της επανασύνδεσης. «Υπάρχει πολλή οικειότητα. Δεν ήταν αμήχανοι ο ένας προς τον άλλο, αλλά σε άμεση επαφή. Δεν ήταν μια κατάσταση όπου εκείνη αποτραβήχτηκε».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη τους, δημόσια τουλάχιστον, συνάντηση. Στις αρχές Ιανουαρίου και οι δύο βρέθηκαν στις Χρυσές Σφαίρες, όπου η τηλεοπτική εκπομπή Entertainment Tonight σχολίασε ό,τι σκέφτηκαν όλοι: «Όλοι περιμένουν, ελπίζουν για αυτή τη στιγμή που εσύ και η Τζένιφερ θα τρέξει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου». Ο Πιτ συμμετείχε στο παιχνίδι της ατάκας, απαντώντας: «Εγώ θα τρέξω στην Τζεν».

Η πραγματικότητα πάντως ήταν πιο πεζή. Σε ένα πάρτι που ακολούθησε, όπως έγραψε το E!News: «Είπαν ένα σύντομο γεια, αν και πολύ φιλικό. Πλησίασαν ο ένας τον άλλο όταν συναντήθηκαν στον χώρο και έδειχναν χαρούμενοι ενώ αγκαλιάζονταν. Η Τζένιφερ ψιθύρισε κάτι στον Μπραντ, αλλά όχι με τρυφερό τρόπο. Προσπαθούσαν να είναι διακριτικοί».

Η φιλία που φαίνεται να τους συνδέει ακόμα σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η Τζένιφερ δεν θεωρεί τον γάμο της με τον Πιτ «αποτυχία», σύμφωνα με συνέντευξη που έχει δώσει, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Ποιος ξέρει, ίσως τελικά να γίνουν οι ήρωες μιας αληθινής κομεντί με χάπι εντ.

Δείτε την «αποκωδικοποίηση» της γλώσσας τους σώματός τους σύμφωνα με την ειδικό:

 

Φωτό: YouTube

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS