Η Ελένη Ψυχούλη κάνει μια νέα αρχή. Νέο σπίτι, νέα πόλη και μπόλικη ανανέωση αποπνέει ο αέρας της δημοσιογράφου, που συνδέθηκε με την μαγειρική απο τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Βέβαια, όπως υποστηρίζει η ίδια, «δεν είμαι σεφ. Είμαι μαμά, μαγείρισσα και δημοσιογράφος» και ίσως οι περισσότεροι να μαγειρεύουν πολύ καλύτερα απο εκείνη – λέει, πράγμα κάπως αδύνατο – λέμε εμείς, έπειτα απο τις αμέτρητες ώρες που έχει περάσει σε διάφορες κουζίνες, συντροφιά με καταξιωμένους σεφ, αλλά και κορυφαίες μαγείρισσες της διπλανής πόρτας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ελένη Ψυχούλη άνοιξε τις πόρτες του διαμερίσματος της στο Βόλο, αποκαλύπτοντας μυστικά τόσο της προσωπικότητας της, όσο και της οικογενείας της. Η βεράντα αυτού, ήταν και ο λόγος που την έπεισε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγή της. «Αυτό είναι από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει γιατί πρωταγωνιστής είναι η θέα. Επέστρεψα για μια βεράντα», σχολιάζει η συγγραφέας και δημοσιογράφος, ενώ στην συνέχεια μιλάει για την αγαπημένη της δημιουργικής ενασχόληση, που δεν είναι άλλη απο το κέντημα. «Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ μόνο δεν ζωγραφίζω. Όμως εγώ κεντάω. Κεντάω πυρετωδώς.» Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια σκέφτεται να δημιούργησε ένα δικό της site, προκειμένου να εκθέτει εκεί, τις καλλιτεχνίες της, αλλά και χρήσιμες βιωματικές πληροφορίες για τον τόπο που λατρεύει, το Πήλιο. Στο σπίτι υπάρχουν αρκετές και μεγάλες βιβλιοθήκες, που όπως φαίνεται δεν χωράνε τα άπειρα βιβλία που διαθέτει, τα οποία όπως τόνισε χιουμοριστικά δεν έχει μετρήσει ποτέ, αλλά «μεταφράζονται σε τρελό ξεσκόνισμα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Για την νέα της αρχή δηλώνει ενθουσιασμένη και ήρεμη, καθώς «ο Βόλος είναι μαγική πόλη, απο ποιότητα ζωής». Παρόλο που η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ κόπηκε στην μέση, δεν δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένη, αφού απλώς τα σχέδια δεν πήγαν όπως υπολόγιζε. Η Ελένη Ψυχούλη, όμως παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον και προτρέπει να «να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε». Προς το τέλος της συζήτησης, η δημοσιογράφος και σεφ, ομολόγησε πως η πρώτη ψεύτικη ανάγκη που ξεφορτώθηκε απο πάνω της στην νέα της αρχή, ήταν τα ρούχα. «Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ.Styling χρειάζεται και προσωπικότητα για να τα στηρίξεις», επισημαίνει.

Δείτε το νέο της σπίτι στο Βόλο:

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS