ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ»

«Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ μόνο δεν ζωγραφίζω. Όμως εγώ κεντάω. Κεντάω πυρετωδώς».

«Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ»

Η Ελένη Ψυχούλη κάνει μια νέα αρχή. Νέο σπίτι, νέα πόλη και μπόλικη ανανέωση αποπνέει ο αέρας της δημοσιογράφου, που συνδέθηκε με την μαγειρική απο τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα. Βέβαια, όπως υποστηρίζει η ίδια, «δεν είμαι σεφ. Είμαι μαμά, μαγείρισσα και δημοσιογράφος» και ίσως οι περισσότεροι να μαγειρεύουν πολύ καλύτερα απο εκείνη – λέει, πράγμα κάπως αδύνατο – λέμε εμείς, έπειτα απο τις αμέτρητες ώρες που έχει περάσει σε διάφορες κουζίνες, συντροφιά με καταξιωμένους σεφ, αλλά και κορυφαίες μαγείρισσες της διπλανής πόρτας.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η Ελένη Ψυχούλη άνοιξε τις πόρτες του διαμερίσματος της στο Βόλο, αποκαλύπτοντας μυστικά τόσο της προσωπικότητας της, όσο και της οικογενείας της. Η βεράντα αυτού, ήταν και ο λόγος που την έπεισε να επιστρέψει στον τόπο καταγωγή της. «Αυτό είναι από τα πιο άχρωμα σπίτια που έχω κάνει γιατί πρωταγωνιστής είναι η θέα. Επέστρεψα για μια βεράντα», σχολιάζει η συγγραφέας και δημοσιογράφος, ενώ στην συνέχεια μιλάει για την αγαπημένη της δημιουργικής ενασχόληση, που δεν είναι άλλη απο το κέντημα. «Στην οικογένειά μου ήταν όλοι ζωγράφοι, εγώ μόνο δεν ζωγραφίζω. Όμως εγώ κεντάω. Κεντάω πυρετωδώς.» Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια σκέφτεται να δημιούργησε ένα δικό της site, προκειμένου να εκθέτει εκεί, τις καλλιτεχνίες της, αλλά και χρήσιμες βιωματικές πληροφορίες για τον τόπο που λατρεύει, το Πήλιο. Στο σπίτι υπάρχουν αρκετές και μεγάλες βιβλιοθήκες, που όπως φαίνεται δεν χωράνε τα άπειρα βιβλία που διαθέτει, τα οποία όπως τόνισε χιουμοριστικά δεν έχει μετρήσει ποτέ, αλλά «μεταφράζονται σε τρελό ξεσκόνισμα».

Για την νέα της αρχή δηλώνει ενθουσιασμένη και ήρεμη, καθώς «ο Βόλος είναι μαγική πόλη, απο ποιότητα ζωής». Παρόλο που η εκπομπή της στον ΣΚΑΪ κόπηκε στην μέση, δεν δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένη, αφού απλώς τα σχέδια δεν πήγαν όπως υπολόγιζε. Η Ελένη Ψυχούλη, όμως παραμένει αισιόδοξη για το μέλλον και προτρέπει να «να κυνηγήσουμε αυτά που θέλουμε». Προς το τέλος της συζήτησης, η δημοσιογράφος και σεφ, ομολόγησε πως η πρώτη ψεύτικη ανάγκη που ξεφορτώθηκε απο πάνω της στην νέα της αρχή, ήταν τα ρούχα. «Ρούχα ψωνίζω από τα κινέζικα και από τα μαγαζιά που έχουν τα ρούχα δύο ευρώ.Styling χρειάζεται και προσωπικότητα για να τα στηρίξεις», επισημαίνει.

Δείτε το νέο της σπίτι στο Βόλο:

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

23 Απρ 2024

To Φεστιβάλ Κλασικού Κινηματογράφου TCM τίμησε την Τζόντι Φόστερ

Άφησε για πάντα το σημάδι της όχι μόνο στον κινηματογράφο, αλλά κυριολεκτικά, στο TCL Chinese Theatre στη Hollywood Boulevard.

23 Απρ 2024

"Ξεχωριστά" έκανε τα φετινά γενέθλια της Εύα Μέντες ο Ράιαν Γκόσλινγκ

H Εύα Μέντες έγινε 50 ετών και ο Γκόσλινγκ της έλεγε διαρκώς πόσο όμορφη είναι.

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".