Ένα από τα διασημότερα και πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ, οι ηθοποιοί Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι, που πριν λίγους μήνες απέκτησαν και τρίτο παιδί, τώρα έδειξαν σε όλους την ανθρωπιά τους.

Το διάσημο ζευγάρι, ανακοίνωσε πως έκανε δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων σε δύο τράπεζες τροφίμων, σε Αμερική και Καναδά και συγκεκριμένα ενίσχυσαν τη δράση των οργανισμών Feeding America και Food Banks Canada για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη τώρα που ο κορονοϊός εξαπλώνεται και στην αμερικανική ήπειρο. Μάλιστα το ζευγάρι των ηθοποιών παρότρυνε και άλλους να κάνουν το ίδιο, αν έχουν τη δυνατότητα προκειμένου να ενισχυθούν μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες κατά του κορονοϊού. 


Παράλληλα ο Ράιαν Ρέινολντς, αφού επιστράτευσε το γνωστό του χιούμορ αλά Deadpool, αποκάλεσε τον κορονοϊό «μαλ%*α» και έστειλε σε όλους το ακόλουθο μήνυμα: «να προσέχετε το σώμα σας και τις καρδιές σας. Αφήστε λίγο χώρο για την χαρά. Καλέστε όποιον ξέρετε και είναι απομονωμένος  και ίσως θέλει να έχει μια επικοινωνία με κάποιον».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I think we can all agree, Covid-19 is an asshole. If you’re able to help, visit, @feedingamerica and @foodbankscanada

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS