«Η αλήθεια είναι ότι κορίτσια που έχουν ένα τόσο σοβαρό οιδιπόδειο, όταν χάσουν τον πατέρα τους, στατιστικά σε δύο με τρία χρόνια παντρεύονται. Εγώ παντρεύτηκα σε δύο χρόνια. Είδα την ασφάλεια που μπορεί να νιώσει κάποιος, είδα την επικοινωνία, είδα την πνευματικότητα» θα πει στο παρελθόν η Ελένη Ράντου στη Ναταλία Γερμανού, για τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου. 

Όταν η Ναταλία της ζήτησε να της πει ένα ελάττωμα του Βασίλη που εκείνος δεν κατάφερε ποτέ να αποβάλει και εκείνη έμαθε να ζει με αυτό, η Ελένη ανέφερε το σινεμά. «Δεν αγαπάει το σινέμα. Δεν με πάει σινεμά. Πάω μόνη μου. Και το φοβερό είναι ότι μετά μου λέει πες μου τώρα τι ταινία είδες και πρέπει να του πω όλη την ταινία και είναι σαν να την έχει δει. Μου έχει κάνει το χατίρι στα πολύ πρώτα μας, δυο τρεις φορές».

Κι ενώ μπορεί να μην αγαπάει το σινεμά, αγαπάει το τραγούδι. Και πρόσφατα και το θέατρο. Φέτος η Ελένη Ράντου σκηνοθετεί και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Διάνα η πρεμιέρα της μουσικοθεατρικής παράστασης «Κοινή ησυχία»

Η αγαπημένη ηθοποιός υπογράφει την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα στο θέατρο, με τους ηθοποιούς Σοφία Πανάγου και Μιχάλη Τιτόπουλο. Η παράσταση αναζητάει τα χαμένα μας όνειρα, τις ματαιωμένες προσδοκίες μας και προτείνει «να αρχίσουμε ξανά να λέμε πιο όμορφα πράγματα».

Στην πρώτη του θεατρική συνάντηση με την Ελένη Ράντου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμηνεύει 30 τραγούδια, κάποια από το προσωπικό του ρεπερτόριο και άλλα από την ακριβή κληρονομιά του ελληνικού τραγουδιού, προκαλώντας το ρίγος που τόσα χρόνια παραμένει αμείωτο ακούγοντάς τον.

Στο τέλος της παράστασης, η σκηνοθέτιδα και οι πρωταγωνιστές δέχτηκαν το μεγαλύτερο χειροκρότημα από το κοινό, ενώ η Ελένη δεν δίστασε να δώσει ένα τρυφερό φιλί στον σύζυγό της, δείχνοντας έτσι πόσο θαυμάζουν ο ένας τον άλλον. 

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Photo: NDP Photo Agency 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS