Ο σπουδαίος τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας και ο δημοφιλής ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μάς φανερώνουν το δικό τους «Σημείο Συνάντησης», την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 και ώρα 23:15 στην ΕΡΤ1, μέσα από μία ειλικρινή συζήτηση για όλα όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους.

Οι δύο καλλιτέχνες μιλούν για την άγνωστη, στο ευρύ κοινό, φιλία τους, ενώ περιγράφουν σημαντικές στιγμές τους τόσο από το χώρο της Τέχνης όσο και από την προσωπική τους ζωή.

Πώς αποφάσισε ο Κώστας Μακεδόνας παράλληλα με τη μουσική του καριέρα να ασκήσει και το επάγγελμα του πιλότου; Σε ποιους ανθρώπους χρωστάει ένα ευχαριστώ και γιατί συμμετείχε πριν από λίγα χρόνια σε κριτική επιτροπή τάλεντ σόου; Επίσης, πώς αισθάνεται ως πατέρας δύο παιδιών και πώς ισορροπεί την οικογενειακή του ζωή με τις αυξημένες υποχρεώσεις του;

Από την άλλη, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μιλάει για τα παιδικά του χρόνια στην Αγγλία, τον τρόπο που τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του, ποιο χαρακτηριστικό δεν αντέχει στους ανθρώπους και για ποιον λόγο δεν νιώθει ακόμα έτοιμος να αποκτήσει οικογένεια και παιδιά. Σχολιάζει τη χρονιά που πέρασε στα επαγγελματικά του ως την καλύτερή του, αφού έδωσε έντονο στίγμα σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία.

Επίσης αποκαλύπτει πώς επηρέασε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ο ρόλος του ως ο σύζυγος της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου στην ταινία «Ευτυχία». Παραδέχθηκε πως προσπαθώντας να κατανοήσει τον Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, που υποδύθηκε στη μεγάλη αυτή κινηματογραφική επιτυχία, αναρωτήθηκε «Πυγμαλίωνα, γιατί δεν αγαπάς όπως ο Παπαγιαννόπουλος;».

Η μουσική, η υποκριτική αλλά και τα μαθήματα ζωής, κυριαρχούν στη συζήτηση του Κώστα Μακεδόνα και του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Βίντεο/Φωτό: ΕΡΤ 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS